Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De SKM Smaakboetiek.

Ons menu.

Of het nu over kledij of over eten gaat, klanten van SKM zijn echte fijnproevers. Daar hebben we ons menu dus ook helemaal op afgestemd. Laat je in onze vernieuwde bistro verleiden door nieuwe originele gerechten, verse sappen en hemelse tussendoortjes.

Krijg je al goesting?

Bij SKM kan je terecht om heerlijk te shoppen én heerlijk te eten. Dus wil je even bekomen van al dat winkelen of heb je gewoon een klein hongerke en ben je toevallig in de buurt van de A12 in Aartselaar? In De SKM Smaakboetiek vind je alles wat je fashion en foodie hartje begeert.

In ons restaurant zit je trouwens altijd goed, en dat mag je heel letterlijk nemen. Moet je even wachten op je shopping buddy of wacht je op een kledingstuk uit ons naaiatelier? Neem plaats op een van de 100 comfortabele zitplaatsen in ons restaurant of vertoef in een van onze knusse loungehoekjes. Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in onze pop-up met interieuraccessoires en decoratie.

Wist je dat ...

… we in De SKM Smaakboetiek ook CUBZZ-producten zoals marsepein, chocomelk en truffels verkopen? Voor elk verkocht product schenken we een deel van de opbrengst aan goede doelen die zich inzetten voor jonge kinderen.  

Bekijk onze openingsuren


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.