De laatste nieuwtjes & trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief  

Welcome Back met korting!

Kom langs en krijg 15% directe korting op de ganse zomercollectie.*

Welcome back korting

Ein-de-lijk! We mogen terug buiten komen. Redenen genoeg dus om jezelf eens goed te verwennen met een spotless nieuwe zomeroutfit. Daarom verwennen wij je graag met 15% directe korting op alle -ja, echt alle - zomercollecties.

Kom langs of shop online. Voor je het weet wapper je erna de straat op in een romantische bloemenjurk, stap je de zomervakantie binnen in een lang zwoel kleed of ga je voor een onklopbare ton sur ton tijdens een wandeling door de weide in dé modekleur van dit seizoen: groen. Wat je ook doet met de trends van dit seizoen, laat je weer zien en zorg dat je gezien mag worden.

 

Let’s get shopping!

 

*Actie van 11 mei 2020  t.e.m. 30 juni 2020. Geldig op de volledige zomercollectie 2020. Niet geldig op NOS artikelen, boeken en home accessoires. Tijdens deze periode is de 10% klantenkorting niet geldig (uiteraard wel op artikelen waar geen directe korting op gegeven wordt). Je kan geen kortingen sparen op je volgende aankopen of je klantenkorting inruilen voor een korting. Het gespaarde puntensaldo blijft behouden zonder vervaldatum. Waardebonnen zijn geldig.