De laatste nieuwtjes & trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief  

Veilig winkelen

 

 

SKM opent
SKM heropent

We zijn écht ongelofelijk blij om jullie terug te mogen verwelkomen in onze winkel vanaf 11 mei. We zullen jullie met open arm maar vanop veilige afstandontvangen. Want we hebben uiteraard alles gedaan om onze heropening zo veilig mogelijk te doen.

Dankzij een veilig beleid, strikte hygiënemaatregelen en in een zee aan ruimte kunnen jullie, geheel volgens de richtlijnen van de federale regering, weer verantwoord en zorgeloos komen shoppen. Ons uitgebreid aanbod voor heren, dames en kids ligt te wachten om door jullie gepast te worden.

Onze professionele stylisten staan zoals altijd klaar om jullie, op gepaste afstand, te adviseren en tot in de puntjes te soigneren met kleren om in te leven. Onze naaisters vermaken graag de kledij op maat. We hopen jullie snel weer te zien en kijken er naar uit om jullie met een gloednieuwe lente outfit en een zonnige glimlach weer naar buiten te zien wandelen.

Tot snel en stay safe,

Dominique, Steven en het ganse SKM team

Voorzorgsmaatregelen in de winkel om veilig en zorgeloos te shoppen

SKM winkel

Winkel

Om een duidelijk overzicht te kunnen houden over hoeveel mensen er in onze winkel aanwezig zijn, zullen we enkel de hoofdingang (vooraan, onder het grote SKM logo) openen. De 2 andere ingangen zullen enkel fungeren als uitgang. 

Bij aankomst zal aangeraden worden om je handen te desinfecteren met alcoholgel. Deze desinfecterende gel is op verschillende plaatsen in de winkel aanwezig.

Met een automatische klantenteller tellen we het exact aantal aanwezige klanten om ervoor te zorgen dat het veilige aantal nooit overschreden wordt. Via een groot TV scherm bij aankomst zal je kunnen zien hoeveel klanten er in de winkel zijn. Is dit scherm groen? Geen probleem, kom zeker binnen. Is dit scherm rood? Dan vragen we je om even buiten te wachten.

 In alle geval vragen we om de veilige afstand van minimaal 1,5 meter van elkaar te bewaren. 

Maar ook in de winkel is het belangrijk om deze veilige afstand te respecteren. Daar helpen we je graag mee met heldere vloerstickers, tape en duidelijke markeringen van de gewenste looprichting op alle trappen.

Hygiëne in onze winkel is altijd al van groot belang geweest maar nu gaan we nog een stapje verder. Deurklinken en contactoppervlakken worden regelmatig gereinigd en ontsmet. En na elk gebruik worden paskamers en stoelen grondig gereinigd.

De toiletten achteraan onze bistro zijn geopend en worden regelmatig gereinigd en ontsmet.

Styliste SKM

Stylisten & retoucheurs

Onze stylisten blijven altijd op 1,5 meter afstand om je veiligheid te kunnen garanderen.

Afspelden doen we enkel op jouw verzoek en in dat geval gebruiken we handschoenen en een geschikt mondmasker.

SKM kassa

Kassa’s

Elke kassa wordt veilig afgeschermd met dubbel gelaagd glas. We vragen je vriendelijk om op de gepaste afstand van 1,5 meter van de kassa te blijven. Duidelijke vloerstickers zullen je daarbij helpen.

We verzoeken je ook vriendelijk om voor en na elke betaling aan de betaalterminal je handen te desinfecteren. De terminals zelf worden uiteraard ook regelmatig schoongemaakt en ontsmet

SKM naaiatelier

Mondmaskers

Je kan je eigen mondmasker laten maken bij SKM. Breng gewoon een leuk stofje mee (23 x 25 cm)  en wij maken voor jou op 15 à 30 minuten een trendy mondmasker. Heb je zelf geen stofjes meer maar wil je wel een leuk mondmasker? Geen probleem! We verkopen verschillende modellen in katoen. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de veiligheid in onze winkel? Aarzel dan vooral niet om ons even te bellen of te mailen. Wij zijn er voor jou op 03 887 38 41 of via info@skm.be