Tijdelijk is SKM gesloten om de gezondheid en veiligheid te garanderen.  Lees hier meer  

SKM sluit tijdelijk

SKM sluit tijdelijk de deuren

Lieve klanten,

Vandaag nemen Steven en ik een moeilijke maar belangrijke beslissing in naam van de gezondheid en veiligheid van al onze werknemers en al onze klanten: onze winkel zal vanaf dinsdag 17 maart tot nader order gesloten zijn. Steven en ik willen het veilig houden voor ons allemaal!

Voor vragen zijn we steeds bereikbaar op het telefoonnummer 03 887 38 41 van 9.30 tot 18 uur op weekdagen.

Uiteraard hebben wij in onze winkel heel veel leuke items van meer dan 200 verschillende merken. Indien u een specifiek artikel graag wenst, stuur ons een berichtje via de chat hieronder of bel ons even op bovenstaand telefoonnummer. Wij sturen deze met plezier op, of jullie kunnen deze komen ophalen op een veilige manier aan onze hoofdingang.

Steven en ik hebben hier goed over nagedacht. Geloof me, dit is een heftige beslissing voor 2 jonge ondernemers die nog maar 4 jaar geleden deze zaak overnamen en volledig renoveerde. Wij staan samen met ons 50-koppig team voor topservice! Dit kunnen we vandaag niet meer bieden onder deze omstandigheden.  We moeten ons hart en ons gevoel volgen! 

Wij hopen jullie heel snel terug te zien …  zodat wij kunnen doen wat we graag doen: passievol ondernemen op een respectvolle en authentieke manier!

Tot snel allemaal en … zorg goed voor elkaar 

Dominique & Steven