De unieke services van SKM

SKM staat letterlijk voor service, kwaliteit en mode. Je mag er dus op rekenen dat we je altijd de beste shopervaring proberen te bezorgen. Van de grote lijnen tot de kleinste details. Bij ons geniet je van deze 9 voordelen die SKM helemaal SKM maken.

1. Ruime keuze, ruime winkel

Met meer dan 200 topmerken in een ruime winkel van +5.000 m2, is er voor iedereen altijd wat wils. Wat je ook koopt bij ons, je bent er altijd zeker van dat je mee bent met de laatste trends, en dat aan een goede prijs. Daarnaast kan je bij SKM je ganse outfit shoppen: van kledij, tot lingerie, schoenen en handtassen en zelfs juwelen.

2. Makkelijk bereikbaar & gratis parking

SKM ligt langs de A12 in Aartselaar. Je bereikt ons makkelijk met de wagen of met het openbaar vervoer. Parkeren doe je gratis.

3. Gratis gestyled met try out-fit

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Met onze gratis service Try Out-Fit ontdek je jouw lievelingskleren in een klik. Vertel ons online je stijl, je lievelingsmerken en je maten. Je persoonlijke shop assistant stelt twee outfits per stijl samen waarin jij er picture perfect uitziet. Jij kiest een passend moment om je persoonlijk samengestelde outfits uit te proberen in de winkel en neemt enkel mee wat je leuk vindt!

LAAT JE STYLEN

4. Professionele shop assistants

Onze shopassistenten staan voor je klaar met advies en handige tips. Als je dat wil, brengen ze je zelfs de juiste maat terwijl jij nog in het pashokje staat.

5. Trendy bistro met gratis wifi

Even op krachten komen van al dat shoppen? Laat je verwennen in onze bistro. Hier geniet je in alle rust genieten van lekker lichte gerechten en verse smoothies.

6. Alles op maat

SKM heeft een eigen atelier voor retouches. Je kan dus alle kleren perfect op jouw maat laten maken. Want kleren die als gegoten zitten, draag je eens zo graag.

7. 10% korting op je volgende aankoop*

We zijn er zeker van dat je bezoek aan SKM niet bij eentje blijft. En trouwe klanten moeten beloond worden. Daarom krijg je als vaste klant op je volgende aankoop altijd 10% korting.

* volgende aankoop = 10% gespaarde punten kunnen geïnd worden vanaf 1 dag na aankoop

8. Droogkuisservice

Voor onze klanten gaan we graag een stapje verder! En dat is exact waarom we nu bij SKM een droogkuisservice aanbieden. Ten laatste maandagavond kan je je kleren die speciale wastechnieken vereisen, binnenbrengen aan een van onze kassa’s om ze helemaal gereinigd op te halen op vrijdag.

9. Allemaal onder één dak.

Bij ons vind je alles onder één dak: een grote winkel, een gezellig restaurant, ... Slecht weer? Daar moet je je bij ons geen zorgen over maken.