Over ons

SKM Over ons

De SKM geschiedenis

Het verhaal van SKM start in 1865 wanneer Johannes Lenie zijn zoon Jozef richting Parijs stuurt om er te gaan studeren aan de school voor Schone Kunsten en Ambachten. Wanneer hij na zijn studies terugkomt start Jozef in Niel als zelfstandig kleermaker. Bijna 60 jaar later, in 1929, opent zijn kleindochter er de eerste modezaak voor dames die in 1952 door achterkleinzoon Reddy Meyers overgenomen wordt. Deze bouwt de zaak verder uit en verhuist in 1978 van Niel naar de huidige locatie op de A12 in Aartselaar. De naam SKM ofwel Sukses Kleding Meyers is geboren en blijft tot op heden een klinkende naam in de Belgische mode. Na het overlijden van Reddy Meyers in 2005 komt SKM in handen van zijn dochter Romy die de zaak in 2012 grondig renoveert.

In 2016 nemen de huidige eigenaars Steven, die al jaren voor SKM werkte, en zijn vrouw Dominique de zaak over en transformeren ze naar een hedendaagse multimerkenwinkel waar persoonlijk advies en service nog steeds de belangrijkste drijfveer blijven.


Vandaag de dag heeft SKM meer dan 200 merken in hun uitgebreide mannen-, vrouwen-, en kinderafdeling, en staan 48 enthousiaste werknemers klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de perfecte outfit. Je kan er daarnaast ook terecht in een volledig vernieuwde bistro en een retouche atelier met 6 naaisters. Alles bij elkaar meer dan 5.000 m² shoppingplezier waar je zeker wel iets naar je zin zal vinden!

Wij streven naar een topservice voor alle klanten die onze winkel bezoeken! Op alle niveaus. De merken die wij verdelen, vind je ook bij onze collega’s en op het wereldwijde web. Echter, de hulp en het eerlijke advies van onze professionele en ervaren stylisten maakt een bezoek aan onze multimerken winkel uniek!  Kom eens langs en ontdek zelf de frisse en dynamische sfeer die er heerst in onze winkel.

Groetjes

Dominique en Steven