Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Adres, route en parkeren

Zo bereik je SKM
tijdens de wegenwerken.

Vlak voor onze deur, op de A12, zijn er al enige tijd wegenwerken aan de gang. Sinds kort is er langs beide kanten een extra rijstrook beschikbaar. Zowel vanuit Antwerpen als Brussel verloopt het doorgaand verkeer naar de handelaars op de A12 dus weer een pak vlotter. Dat betekent minder file en meer shopplezier. Tot snel?Bereikbaarheid

Je bent aan het juiste adres.


Gratis parkeren

Op onze ruime parking is er plaats voor meer dan 200 wagens, recht voor de deur en helemaal gratis. Kom je met de fiets? Ook voor jouw stalen ros hebben we een fietsenstalling voorzien. En de wandelaars… die kunnen gewoon meteen hun gangetje gaan in onze +5000m2 grote showroom.

Bereikbaarheid

Onze winkel ligt op 20 minuten rijden van Brussel en op 10 minuten rijden van Antwerpen.
Vanuit Antwerpen (A12)
Via de A12 vanuit Antwerpen rij je het kruispunt aan SKM voorbij en maak je een U-turn aan het volgende kruispunt. Neem de steenweg richting Antwerpen en rij vervolgens via de busstrook voor plaatselijk verkeer tot bij SKM. Neem vanop de Amerikalei de A12 richting Aartselaar. 

Vanuit Brussel (A12)
Via de A12 vanuit Brussel verandert er niets. Je kan nog steeds gebruik maken van de busstrook voor plaatselijk verkeer tot op onze parking. Volg de A12 richting Aartselaar. Neem afrit N177.

Vanuit Leuven (A12)
Neem de E314 en daarna de E40.
Ga verder op de A12 richting Aartselaar en neem afrit N177.

Vanuit Mechelen (E19)
Via de E19 vanuit Mechelen verandert er niets. Neem de afrit Kontich/Aartselaar en rij richting centrum Aartselaar. Sla linksaf naar de Langelaarsesteenweg en sla na 100 meter rechtsaf in de Leugstraat.
Plan je route met bus, tram of trein

Ook met het openbaar vervoer geraak je makkelijk tot bij SKM. In enkele tellen wandel je van de bushalte tot aan onze deur. Bekijk hier alvast de beschikbare buslijnen en andere opties van en naar onze winkel.
SKM helpt je graag verder

Andere praktische vragen?

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.