Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Adres, route en parkeren

Handig om te weten.

Kom je naar SKM met de auto, het openbaar vervoer of de fiets? Je bent er zo! Ook tijdens de wegenwerken blijft SKM trouwens vlot bereikbaar via de busstrook (uiterst rechts) op de A12.


Bereikbaarheid

Je bent aan het juiste adres.


Gratis parkeren

Op onze ruime parking is er plaats voor meer dan 200 wagens, recht voor de deur en helemaal gratis. Kom je met de fiets? Ook voor jouw stalen ros hebben we een fietsenstalling voorzien. En de wandelaars… die kunnen gewoon meteen hun gangetje gaan in onze +5000m2 grote showroom.

Bereikbaarheid

Onze winkel ligt op 20 minuten rijden van Brussel en op 10 minuten rijden van Antwerpen.
Vanuit Antwerpen (A12)
Neem vanop de Amerikalei de A12 richting Aartselaar.

Vanuit Brussel (A12)
Volg de A12 richting Aartselaar. Neem afrit N177.

Vanuit Leuven (A12)
Neem de E314 en daarna de E40.
Ga verder op de A12 richting Aartselaar en neem afrit N177.

Vanuit Mechelen (E19)
Neem de E19 richting Antwerpen en daarna de afrit Kontich/Aartselaar. Rij richting centrum Aartselaar. Sla linksaf naar de Langelaarsesteenweg en na 100 meter rechtsaf naar de Leugstraat. SKM bevindt zich aan het einde van de weg.Plan je route met bus, tram of trein

Ook met het openbaar vervoer geraak je makkelijk tot bij SKM. In enkele tellen wandel je van de bushalte tot aan onze deur. Bekijk hier alvast de beschikbare buslijnen en andere opties van en naar onze winkel.
SKM helpt je graag verder

Andere praktische vragen?

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.