Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Retouches

Ons naaiatelier.

Jouw lichaam is uniek. Daarom zorgt SKM altijd voor een perfecte pasvorm. Is je nieuwe lievelingsbroek enkele centimeters te lang of is het hemd dat je op het oog hebt net iets te breed? In ons eigen SKM-naaiatelier kunnen we kledingstukken meteen inkorten, verlengen of versmallen. Want kleren die als gegoten zitten, draag je eens zo graag.

Instant retouches.

Alle retouches (met uitzondering van enkele grote aanpassingen zoals het innemen van een kostuum) kan je onmiddellijk laten uitvoeren bij ons zeskoppig team van ervaren en gespecialiseerde retoucheurs. Een instant retouche duurt gemiddeld 30 minuten. Ondertussen kan jij gerust nog even verder winkelen of langsgaan in De SKM Smaakboetiek voor een hapje en een drankje. Bij het afgeven van je kleding krijg je een beeper mee die je verwittigt wanneer je retouche klaar is. Handig, toch? By the way: wij doen ook graag de retouches van kledij die niet aangekocht werd bij SKM!

Professioneel borduurwerk.

Wil je iets laten borduren op je kleding? In het SKM naaiatelier kan je ook terecht voor professioneel borduurwerk. Denk aan initialen of op in je kledingstukken bijvoorbeeld. De prijzen variëren tussen 8 en 15 euro. Mag het ietsje meer zijn? Voor een volledig geborduurd logo zal de prijs variëren afhankelijk van de grootte en het aantal kleuren dat je wenst te gebruiken. Neem contact op om jouw persoonlijke prijs voor een logo in borduurwerk op te vragen.

Bekijk onze prijslijst.

Open prijslijst

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.