Bedrijfskledij

Mode is onze business, dus we maken ook jouw business modieus. Met een mooie collectie bedrijfskledij maar ook met onze stijlvolle businessdiensten zoals Style your staff en personaliseerbare cadeaubonnen trakteer je je werknemers op een portie SKM.

SKM business

De juiste look voor je bedrijf

Geef je medewerkers de look die perfect past bij je bedrijf. Wij bieden het grootste assortiment van merken en stijlen aan, op maat van jouw bedrijf. Van de kleinste tot de grootste. We vertrekken vanuit jouw wensen en geven je advies waar nodig. Daarna gaan wij aan het werk door bij SKM of ter plaatse bij jouw bedrijf de juiste maten te nemen en alles aan te passen in ons eigen naaiatelier. Het resultaat? Een droomoutfit die als gegoten zit, zowel voor je werknemer als voor je bedrijf. Bovendien geniet je standaard ook nog eens van een uitstekende service na verkoop.

SKM Exclusive Experience.

Verras je personeel met een stijlvol bedrijfsevent om nooit te vergeten. Met de SKM Exclusive Experience is het hele SKM-complex exclusief gereserveerd voor jouw bedrijf. Een presentatie geven, uitgebreid diner & shopping avond, een complete experience met gin tonic bar, visagisten, hairdressers, ... Stuur ons een mailtje met je wensen en wij werken met veel plezier een event op maat voor je uit!

Ik ben geïnteresseerd in

Voor elk bedrijf dat door een professionele uitstraling wil gezien worden, verwijzen wij graag naar SKM. Een van hun grootste troeven is het uitgebreide merkenassortiment met zowel de laatste trends als de klassieke mode en dit voor zowel de kleine als de zeer grote maten. Van voorbespreking tot nalevering konden wij steeds rekenen op een dynamische service van zowel de zaakvoerder als van de verkopers en de eigen retouchedienst.

Dhr. Van Nueten Gedelegeerd bestuurder Febelco

Alles is perfect in orde. We werden steeds even vriendelijk en professioneel ontvangen. We zijn uitermate tevreden over de manier waarop de SKM-medewerkers het hele dossier hebben behandeld.

Jan Bosquet Commercial director Buderus