De laatste nieuwtjes en trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief   

Wat maakt SKM zo SKM?

31 jan 2020

Onze winkel is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste multibrand fashion store van België. Maar wat maakt SKM nu zo SKM? Ontdek het verhaal achter de grootste multibrand store van België.

SKM

What’s in a name

De naam SKM stond jarenlang voor ‘Sukses Kleding Meyers’. Tegenwoordig verwijst de afkorting naar de drie belangrijkste waarden van onze winkel: service, kwaliteit en mode.
 

Verjongingskuur

Met de nieuwe, huidige eigenaars Dominique en Steven ondergaat SKM een echte metamorfose. Alles wordt in het werk gesteld om klanten, jong én oud, kwaliteitsvolle en hedendaagse fashion experience te doen beleven. Met de introductie van nieuwe merken en een aantal vernieuwende services zoals onze gratis stylingservice Try Out-Fit maakt SKM zich klaar voor een mooie toekomst!
 

5000m2 om te ontdekken

Bij SKM shop je de laatste collecties en trends voor het hele gezin onder een dak. In onze kledingrekken vind je namelijk kledij, schoenen, accessoires en lingerie van meer dan 200 topmerken. Maar daar stopt het niet. We bieden bijvoorbeeld ook een mooie selectie van trendy woonaccessoires aan. Kortom, bij SKM ontdek je alles voor een stijlvolle garderobe en huisinrichting!
 

Shoppen met smaak

Wij hebben letterlijk en figuurlijk alles in huis om onze klanten een hele dag lang te verwennen. Tussen het winkelen door kan je bijvoorbeeld altijd terecht in onze vernieuwde bistro. Het walhalla voor foodies en fashionista’s durven we wel zeggen. Hier geniet je zowel van een gezellige koffieklets als een uitgebreide lunch. Ons menu bevat dagverse gerechten, van wok en pasta tot casual classics en visklassiekers zoals zeetong à la meunière. 
 

Een warme familie

De kracht van ons succes? Dat is volgens ons het getalenteerd en enthousiast team achter SKM. Dominique en Steven hebben namelijk een 50-tal straffe medewerkers aan hun zijde die een warme familie vormen. En dat voel je ook als klant. Want samen gaan we elke dag opnieuw voor hetzelfde doel: jou en elke andere bezoeker de best mogelijke service, kwaliteit en mode aanbieden.