Love your curves: 3 elegante pasvormen voor een maatje meer

31 jan 2020

Van Beyoncé tot Adele, de stijliconen van vandaag bewijzen dat je ook zonder een ‘size zero’ er feilloos kan uitzien. Hun boodschap? Love your curves! Want met de juiste pasvorm zit elke outfit als gegoten, ongeacht je figuur, heupbreedte of buikomtrek. Precies daarom lanceerde het Nederlandse plus size modemerk Yoek drie elegante pasvormen voor curvy vrouwen met een maatje meer. Lees er hier alles over en ontdek ze in onze winkel!

Maatje meer SKM

Wide bottom fit
Deze pasvorm sluit mooi aan rond de borst en de taille maar loopt lang en breed uit, tot 8 cm boven de knie. Een fit als deze geeft je lichaam optisch een taille en is daardoor erg flatterend voor vrouwen met brede schouders. Bovendien is de wijduitlopende onderkant ideaal om een vollere buik en/of bredere heupen te verbergen. Wide bottom tops kan je perfect combineren met een aansluitende jeans of een legging. Je kan ze dus zowel voor speciale gelegenheden als voor een meer casual look aantrekken.

Flare fit
Zijn buik en borsten jouw ‘probleemzone’ maar heb je wel slanke benen? Dan zal de flare fit van Yoek je beeldig staan! Deze getailleerde fit valt los over de buik, ideaal voor vrouwen met een appelfiguur. Flare tops halen namelijk de aandacht weg van je buik en boezem. In plaats daarvan accentueren ze de lengte van je benen. Draag een basic flare blouse op een broek met opvallende print voor een speels effect.

Relax fit
Vrouwen met brede schouders en welgevormde heupen kiezen beter voor een relax fit. Tops met deze pasvorm laten de rondingen van je zandloperfiguur namelijk prachtig uitkomen. Ook als je een recht figuur hebt, zijn deze kortere tops met een optische taille ideaal om de heupen te accentueren. Relax fit tops kan je eindeloos combineren met een spijkerbroek of rok. Probeer ze ook eens tucked in of onder een stijlvolle blazer te dragen!

 

Ontdek meer op de website van Yoek en shop de nieuwste collectie nu in onze winkel!