De laatste nieuwtjes en trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief   

Op zoek naar een outfit of cadeau? Laat je inspireren door SKM!

31 jan 2020

Geeft de eindejaarsperiode je soms cadeau- of outfitstress? SKM bezorgt jou zorgeloze eindejaarsfeesten met de leukste outfitinspiratie en originele cadeautips!

aeawef

Ben je last minute op zoek naar feestaccessoires of -decoratie?

Je kent dat wel, plots merk je dat je party look nog een accessoire mist of dat er nog een decoratiestuk op je feesttafel ontbreekt. We snappen het helemaal! Daarom is SKM op 24 en 31 december speciaal open tot 18u. Spring gerust even binnen voor een last-minute winkelmoment en vier de eindejaarsfeesten zorgeloos én in stijl!


Ben je op zoek naar het perfecte cadeau?

SKM is zo veel meer dan enkel mooie outfits. In onze gift corner vind je ook unieke home accessoires en trendy lifestyle producten. Laat ze inpakken als cadeautje en voilà, je hebt een leuk geschenk om vrienden of familie blij mee te maken! Heb je snel een cadeau nodig waar iedereen gegarandeerd blij mee is? Dan is de SKM Gift cardyour way to go! Je kan onze cadeaubon eenvoudig online bestellen vanaf € 25,-.

 

Bestel jouw SKM Gift card

 

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle party outfit?

Weet je al precies wat je wil dragen maar vind je het niet of ben je een eeuwige twijfelaar? Je zoektocht naar de perfecte feestlook wordt een pak eenvoudiger met de hulp van onze professionele shopassistenten. Zij geven je stijltips en zoeken de leukste outfits voor je uit. Bovendien kan je je via Try Out-Fit online aanmelden voor een gratis stylingsessie. Jij geeft je maten en voorkeuren in, wij zoeken de perfecte outfit voor je uit. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is dit dé manier om tijd te winnen en er tegelijkertijd stralend uit te zien.

 

Claim je gratis stylingsessie!