Met of zonder afspraak

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Zoals altijd blijven we ons uiterste best doen om jou een fijne shopervaring te bieden. Je bent uiteraard gewoon welkom zonder afspraak!

Wil je met meer dan 2 personen uit je bubbel langskomen? Dan kan je altijd een afspraak maken. Wij helpen je met alle plezier, in alle rust aan een trouwkostuum, verjaardagsoutfit en met al je verdere vragen. 

Maak jouw afspraak door te mailen naar info@skm.be

SKM

Jouw veiligheid boven alles
Om jouw en onze veiligheid te garanderen, vragen we je te houden aan enkele basisregels. Zo ben je verplicht om een masker te dragen dat je mond-en neus bedekt. Onze medewerkers zullen te allen tijde 1,5 meter afstand van je houden. Wij houden ons aan strikte hygiëneregels om steeds voor een veilige en rustige shopervaring te kunnen genieten
 

Ontdek hier wat we doen

Kom genieten van de zomersolden bij SKM!
Nu profiteer je van 50% korting op alle zomercollecties*. De korting geldt op de mooiste stukken van meer dan 200 merken, zo weet je zeker dat je altijd zal stralen. We verwelkomen je graag in onze winkel, maar uiteraard kun je ook terecht op onze webshop. Zo blijft SKM - ook nu - jouw inspiratie voor een stijlvolle garderobe. 

Go shopping!

Meer info

 

*Solden van 1/8/2020 t/m 31/8/2020. De volledige zomercollectie 2020 aan 50% korting. De korting is niet geldig op NOS-artikelen, nieuwe wintercollectie 2020, boeken en home accessoires. Tijdens de solden kunnen er geen spaarpunten gespaard of ingeruild worden. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.