Stylisten

Behoefte aan een second opinion? Onze meer dan 30 professionele stylisten staan voor je klaar met handige tips en kledingadvies voor elk type klant. Als je dat wil, brengen ze je zelfs de juiste maat terwijl jij nog in het pashokje staat. Maar ook voor wie graag op eigen tempo winkelt en rondkijkt, hebben we begrip. Ons team is er steeds om je te helpen wanneer jij het wil. Maak kennis met de stylisten van SKM. Ze bijten niet, beloofd! ;) 

SKM stylisten
Styliste

Ik ga graag mooi gekleed door het leven. Zwart en felle kleuren in de winterperiode en in de zomer ga ik voor pastel. Ik draag vooral broeken met een leuke blouse omdat ik me daar het beste in voel.

Katrien
Styliste
Styliste Evy bij SKM

Ik ben jong, dynamisch en swingend. Dit trek ik graag door in mijn kleding!
 

Evy
Styliste
Styliste

Mijn lievelingskleren moeten als volgt aanvoelen. Vlotte en soepel vallende kwaliteiten. Die een speelse, stijlvolle en vrouwelijke persoonlijke look uitstralen.

Chantal
Styliste

Ik draag sporty chic, casual, trendy … waar ik me goed in voel. Want dat noem ik mijn lievelingskleren!

Kathleen
Styliste
Styliste

Sportief, speels, gedurfd, dat tikkeltje meer! In mijn kleerkast vind je zeker een hippe jeans; tof hemd en sweater. Ik draag veel warme kleuren, die als herfsttype goed bij mijn huids-en haarkleur passen. Mijn outfit is pas af met een bijpassend lingerie setje en de nodige accessoires. Ben verzot op mooie juwelen zodat ik mij op en top vrouw voel!

Martine
Styliste
Styliste

Ik draag vaak een toffe broek met "high waist" en een leuk t-shirt met als afwerking de aangepaste juwelen. Maar evengoed kan een mooi kleedje in een leuke print mij ook bekoren.

Saskia
Styliste
Styliste

Ik hou wel van een beetje vrouwelijk vb een bloesje met een blazer maar dan wel met een stoer accentje, vb. een afgewassen jeans en een paar sneakers of stoere schoenen eronder.
 

Sonja
Styliste
stylist

Soms moet je out of the box denken en mag het net dat tikkeltje meer zijn,  durf combineren !!! Een perfecte mix van kleuren en prachtige motieven maken een outfit uniek. Kwalitatieve stoffen en een perfecte pasvorm maken het plaatje helemaal af. De combinatie van dit alles maakt dat ik iedere dag een perfecte outfit voor iedere gelegenheid heb, waar ik mij goed in voel.

Lesley
Stylist
Styliste

Kleding moet voor mij iets aantrekkelijks hebben, iets waar ik me goed in voel maar tegelijk mee kan stralen. Ik kan mijn stijl het best omschrijven als cool met een gedurfd kantje. Een beetje extra kleur of leuke print, en een sneaker eronder werkt mijn outfit af op een leuke manier!

Lo
Styliste

Mijn lievelingsoutfit is sportief gekleed. Een skinny broek met een leuke pull en gecombineerd met sneakers. De kleuren van deze zomer mogen voor mij zowel fel als zachte nude tinten zijn.

Heidi
Styliste
Styliste

Ik hou van casual en sportief. Leuke jeans met vrouwelijk bloesje en een paar leuke sneakers eronder. Zo voel ik mij goed!

Sandra
Styliste
Stylist

Ik hou van vele kleuren en geuren. Draag graag sportief maar toch vrouwelijk en lief. And all what I do is wear a nice shoe ☺

Kristel
Styliste