Ontdek  de  nieuwe  collectie  voor  communie-  en  lentefeest

Ontdek de nieuwe collectie voor communie- en lentefeest

Heb je binnenkort een communicantje in huis? Of heb je een lentefeest gepland? Dan ben je bij SKM aan het juiste adres voor de perfecte outfit om het feest nóg specialer te maken. Ontdek hier de laatste collectie communiekleren voor jongens en meisjes van merken als River Woods, Scotch & Soda, CKS, Lui et Lei, Vingino, en vele andere! Je kinderen zullen maar al te graag mee komen shoppen, want in onze vernieuwde kids corner kunnen ze ravotten in het ballenbad en spelletjes spelen in de game corner. Daarnaast trakteren we elk kind ook op een gratis** pannenkoek in onze bistro, en jij geniet dan weer van 10% + 10% korting*, geldig op de hele kids zomercollectie 2019.

*De actie loopt van 17/12/18 t.e.m. 28/2/19. Krijg 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je volgende aankoop. Deze actie is geldig op de volledige zomercollectie 2019 en is niet cumuleerbaar met andere acties.
**Gratis pannenkoek op vertoon van een geldig kassaticket van de dag zelf. Geldig voor kids t.e.m. 12 jaar tijdens de actie van 17/12/18 t.e.m. 28/2/19.

Ontdek hier de mooiste outfits!