Blog

De eclectische collectie van Terre Bleue

De nieuwe collectie van het Belgische Terre Bleue is zo krachtig, dat wij winterblues spontaan gedag zwaaien. Vintage, modernisme en kleur gaan hand in hand. Deze it'ems willen wij élke dag van het najaar dragen!

Levendige kleuren, Britse stijl en tijdloze blikvangers... Wedden dat je hiermee de winter net zo energiek doorkomt als de zomer? Tijdens de gezellige najaarsperiode raden wij iedereen deze zachte en supercomfortabele gebreide kleding aan.

Een stijl voor iedere mood

Voor ieder wat wils: de nieuwe collectie voorziet zowel een rustgevend, ingetogen kleurenpalet als meer gedurfde en energieke kleuren. Waarvan ons modehart sneller gaat slaan? Dat is de combinatie van beide! Als resultaat krijg je dan een krachtige mix, zonder dat het "too much" is.

Onze stylisten weten wel raad met deze eclectische mix van damesontwerpen: sportief, tijdloos, elegant of juist casual. Ze combineren en blijven combineren tot jullie samen uitkomen bij de look die het beste bij jou past.

Shop the look

Altijd de perfecte pasvorm

Natuurlijke en neutrale tinten lenen zich als geen ander om te combineren met levendige tinten van groen, oranje en blauw. Verassend veelzijdig, met een tikkeltje extra.

Ontdek zwierige rokken, blouses met oversized mouwen, heerlijk zachte gebreide truien en flared broeken die je perfect passen. Dat kunnen we jou garanderen, dankzij ons in-house naaiatelier Studio Stitch.

Feel-good breiwerk

Het beste aan natuurlijke materialen dragen? Hoe zalig ze aanvoelen op je huid en hoe lang je er plezier van hebt, mits de juiste zorg en liefde. Vooral bij verfijnd breiwerk is dit van belang.

In deze nieuwe damescollectie vind je enkele truien gemaakt van nóg zachtere wol, afkomstig van de langharige Suri alpaca.

Instant retouches

Bij SKM zien we geen maten, maar mensen en daarom zorgen we ervoor dat jouw kledij altijd de perfecte pasvorm heeft. In ons eigen naaiatelier Studio Stitch gaan onze experten meteen voor je aan de slag.

Een eenvoudige verstelling (of herstelling) kunnen ze uitvoeren in 30 minuten, als het geen complexe retouche is. En het beste van alles? Ook kleding die niet bij SKM werd aangekocht, verstellen ze met plezier!