Blog

Schitterende looks voor donkere dagen

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te schitteren in de meest betoverende outfits van het seizoen.

Krachtige silhouetten

Damesblazers zijn hét feestjasje bij uitstek. Een tijdloos exemplaar met bijpassende broek tover je in 1-2-3 om tot partyproof look met bijvoorbeeld een glittertop eronder. Van “co-ords” ofte gecoördineerde tweedelige outfits heb je daarenboven het hele seizoen door plezier: buiten de feestdagen om zijn het dankbare items om krachtige silhouetten mee te creëren.

Een andere optie is de juiste feestjurk of -jumpsuit, die doet wonderen voor je humeur én de sfeer. Ga voluit voor een gala-achtig model of beperk het bombastische zodat je na de feestdagen ook dit item een tweede (lees: meer casual) leven kan geven.

Schitter met glitter

Met glitter zit je meteen in de juiste stemming en zet je de feestknop op “aan”! Het zorgt voor een bijzondere maar altijd gesofisticeerde look. En wat ons betreft, hoef je niet tot de feestdagen te wachten om te schitteren: fleur nù al je dagelijkse garderobe op met gekleurde pailletten!

Zowel zilver als goud en brons zijn mogelijk, maar heb je al eens gedacht aan glanzend jacquard of satijn? Deze luxueuze stoffen ogen altijd chic. Wat maakt jouw outfit nog meer partyproof? Ruches! Veren! Ballonmouwen!

Shop the party look

Een feestelijke twist

Iedere goed gestylede outfit is afgewerkt met de juiste accessoires. Elegant schoentje eronder, en klaar! Pumps met een blinkend detail zorgen bijvoorbeeld voor extra glamour. Ook fijne enkellaarsjes of loafers met een feestelijke twist zijn ideaal, zeker als je van plan bent om jouw dansbenen los te gooien.

Grote, chunky juwelen staan tot slot in de kijker, die voegen een leuk contrast toe. En zélfs jouw handtas mag (letterlijk) stralen. Experimenteer en ontdek wat het met je outfit doet!

Ontdek onze feestcollecties

Tijdloos en relaxed

Bij feestkleding voor heren denken velen meteen aan kostuums. En terecht, want een goed passend
kostuum is tijdloos, stijlvol en elegant.

Na een kleurrijke zomer zien we ook in de winter verrassende tinten opduiken naast tijdloos blauw: laat je verrassen door mooie bruine en groene kostuums, eventueel met wol voor een winterse vibe. Voor een meer relaxte uitstraling kun je zelfs een basic T-shirt of polo onder je kostuum dragen en het geheel afmaken met sneakers in plaats van geklede kostuumschoenen.

Shop the party look

Interessante laagjes

“Layering” (aka kleding in laagjes dragen) is niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Kleren maken immers de man. En verschillende texturen en kleuren maken een interessante combinatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mix van katoen, velours, wol,
leer… Begin met lichtere stoffen, zoals een katoenen hemd, en trek vervolgens daarover zwaardere materialen aan zoals een wollen trui of een velours kostuumvest.


Wat het kleurenpalet hierbij betreft wijzen de trends in de richting van subtiele beige en grijze nuances, perfect om ton-sur-ton te dragen. Daarbij komen koffie- en karamelbruin tot diep bordeaux. En vergeet ook de groene tinten niet, variërend van kaki tot rijk dennengroen.

Finishing touch

Trakteer jezelf op een gloednieuw paar schoenen. Enkellaarzen brengen iedere outfit naar het volgende niveau en draag je de rest van de winter makkelijk door. Ze passen immers overal bij dus je kan ze aantrekken voor eender welke gelegenheid. Hetzelfde geldt voor tijdloze geklede schoenen en dan voornamelijk de exemplaren in chic cognac. Eindeloze combinatiemogelijkheden en een warme uitstraling: geen wonder dat dit voor iedere man een must-have is!

Tot slot maken ook voor heren de juiste accessoires het verschil. Denk aan bretellen, dassen in diverse kleuren en prints, strikjes, manchetknopen, en zelfs kleurrijke sokken met prints om je outfit een speelse touch te geven. Mix en match erop los voor een uniek eindresultaat. Wedden dat jij de show steelt aan de feestdis?

Ontdek onze kostuummerken

Gratis stijladvies voor een fonkelnieuwe look

Kom je er toch niet helemaal uit? Laat je in onze boetiek bijstaan door professionele stylisten en boek jouw gratis Try Out-Fit pasmoment. Laat je adviseren en helpen bij het samenstellen van jouw feestlook.

Via een korte online vragenlijst kan je jouw voorkeuren (inclusief de betreffende gelegenheid) en maten doorgeven. Vervolgens stellen wij zorgvuldig enkele outfits samen en hangen we deze klaar in de boetiek, wanneer het jou uitkomt.

Deze service is geheel vrijblijvend en biedt jou de mogelijkheid om je te laten verrassen door onze feestjurken of kostuums. Zo ga je niet alleen met een fonkelnieuwe look naar huis voor kerst en oudjaar, maar ook met heel wat persoonlijke tips & tricks.