Vrouwendag: 5 poweroutfits van onze SKM stylisten!

10 nov 2020

Uniek in de wereld: in België vieren we vrouwendag niet één, maar twee keer per jaar. Is dat omdat we in België nu eenmaal vrouwen met het meeste power hebben? We dachten van wel! En om dat in de verf te zetten, geven we nu het podium aan de ladies van SKM. Onze stylisten delen elk hun eigen favoriete poweroutfit. Take it away! 

SKM nationale vrouwendag
Styliste Lo gaat voor flower power

Flower power

Deze outfit van Lo zit vol kleine verrassingen: zijn het de bloemetjes in hetzelfde kleurenpalet als de trui? Is het het subtiele krokodillenpatroon op de schoen, of de glittersokken? We LO-ve it!   

Lo
Styliste

Zo ga jij voor flower power

Styliste Evy gaat voor Rock the lockdown

Rock the lockdown 

Comfy cool, is hoe je deze outfit best kan omschrijven. Met de elegant glanzende blouse ben je klaar voor elke videocall, en dat doe je gewoon vanuit de luie zetel.

Evy
Styliste

Zo rock jij deze lockdown

Styliste Sonja gaat voor Love sur Love

Love sur Love

Dé modetrend van dit seizoen? Ton sur ton! Door Sonja toegepast in een prachtige aardetint, die je natuurlijke schoonheid naar boven gaat halen. 

Sonja
Styliste

Zo val jij in zwijm dankzij ton sur ton

Who wears the pants

Laat ze zien wie de broek aanheeft met deze slimme outfit van Saartje: zie je hoe de kleuren van de superzachte pull en stoere jas terugkomen in het patroon? 

Saartje
Kassierster

Zo draag jij de broek (of eigenlijk de rok)

Styliste Christel gaat voor ruit

Je ziet er prachtig ruit 

De ruit is hét patroon van het najaar, dus met deze statement look van Christel ben je helemaal mee. Bijzonder ook hoe deze outfit warme én koude tinten mooi combineert. 

Christel
Styliste

Zo ga jij ook voor ruit

Back to Black

Stoer en vrouwelijk. In deze outfit van styliste Linda straal je kracht uit en kun je alles aan. Een échte powerlook! 

Linda
Styliste

Zo ben jij helemaal back to black

Nationale vrouwendag?

Naast de internationale versie op 8 maart, zetten we in België onze dames ook op 11 november in het zonnetje. Waarom? Omdat de Belgische vrouwenbeweging in 1972 graag Simone de Beauvoir uitnodigde om vrouwendag mee te vieren. En zij kon alleen nog maar op 11 november. Daarom vieren we in België de vrouw twee keer: 1 keer op 8 maart en 1 keer op 11 november.

Ontdek alle stylisten hier

Shop je favoriete outfit nu op de webshop