Twice as nice: shop matching outfits voor jou en je mini-me met korting

06 jul 2020

Eentje is geentje. Daarom beloont SKM je de hele maand juli met mooie kortingen tot -50% als je 2 stuks of meer koopt. Onze summer deals zijn het perfecte excuus om meteen in tweevoud te winkelen: voor jou en je partner, je zoon of dochter. Onze stylisten selecteerden alvast de leukste matching outfits uit onze zomercollectie. 

Twinning is winning

Look 1: Een streepje voor

Is jouw oogappel net zoals jij elegant en stoer tegelijk met een vleugje stijlvolle nonchalance? In deze hedendaagse stadslook voor vader en dochter hebben jullie allebei meteen een streepje voor. 

Voor jou:

 

Voor je mini-me:

Look 2: Picture perfect in paars
 

Twinning is winning maar met drie is het nog leuker. Met deze kledingset zien zowel oma, mama als dochter er pretty in purple uit. Het voordeel van een matching look als deze? Nu staan jullie nooit meer in een vloekende kleurencombinatie met elkaar op de foto. Win win! 

Voor jou:

 

Voor je mini-me:

Look 3: Boho-chic in jeans
 

Geef je jeanslook een bohemian twist met romantische rushes en zomerse kleurencombinaties waar jij én je mini-me in kunnen stralen. Chic en speels tegelijkertijd, deze looks zijn een van onze favorieten voor een matchy outfit deze zomer.

Voor jou:

 

Voor je mini-me:

Look 4: Tie dye twice
 

Dé kleurentrend uit de jaren ‘90 is helemaal terug. Tie dye of batik mag dit seizoen dus niet ontbreken in de kleerkast van kleine én grote meneren en mevrouwen. De zachte pasteltinten in combinatie met jeans geven je day-to-day outfit net dat tikkeltje meer.

Voor jou:

 

Voor je mini-me:

Look 5: Orange is back

Van terracotta tot sinaasappel, deze vakantie kleurt de kleerkast van het hele gezin oranje als je’t ons vraagt. Mix’n match vurige kleuren met subtielere tinten om letterlijk stralend de zomer door te komen.

Voor jou:

 

Voor je mini-me:

Look 6: De natuur in
 

Of je nu uren in de zandbak speelt of elke dag naar het werk fietst, een outfit geïnspireerd door de natuur maakt jong én oud blij. Deze combinatie van aards groen met rode en roze kleuren brengen ons meteen in vakantiemodus.

Voor jou:

 

Voor je mini-me: