Try Out-Fit: de ‘shoplossing’ voor elke gelegenheid

15 jun 2020

Try Out-Fit van SKM is en blijft de makkelijkste en ook leukste manier om je professioneel te laten stylen. De eerste stappen zet je via ons online platform, de laatste stap doorlopen we samen in onze winkel. Naomi (25) en Sarah (25) gebruikten onze gratis stylingservice voor het eerst en vertellen over hun unieke shopervaring op afspraak.

Try Out-Fit

Je bent jong en je wilt wat, namelijk een outfit waarin je ‘s ochtends zorgeloos naar het werk kan fietsen maar ‘s avonds ook kan gaan eten bij vrienden zonder overhuis te moeten gaan. Herkenbaar? SKM heeft gelukkig de oplossing voor jouw modedilemma’s: Try Out-Fit! Neem zoals Sarah en Naomi rustig de tijd om je droomoutfit te vinden met behulp van een persoonlijke stylist. 

 

Tot in het kleinste detail

De eerste stappen richting een zorgeloos ochtendritueel zet je online. In onze Try Out-Fit tool kan je je persoonlijke stylingsessie online reserveren en in een en dezelfde beweging ook je stijlvoorkeuren doorgeven. “Ik weet nog heel goed dat ik echt aangenaam verrast was met de gedetailleerde en zorgvuldige aanpak. SKM houdt echt rekening met àlles! Ik kon mijn kledingmaten doorgeven tot in het kleinste detail, van borstomtrek tot schoenmaat”, vertelt Naomi. “Het geeft een goed en vertrouwd gevoel dat mijn persoonlijke styliste op zoek zou gaan naar outfits die bij mijn smaak, lichaamsvorm én stijl aansluiten.”

 

‘Mijn shoplossing voor elke gelegenheid’

Tijdens je online reservatie kan je ook aanduiden of je op zoek bent naar een outfit voor een speciale gelegenheid. Heb je binnenkort een trouwfeest of een business trip gepland? Onze stylisten zorgen ervoor dat je er elke dag van het jaar stralend uitziet. Nooit overdressed of  underdressed maar altijd on point! Daarna kies je zelf een dag en uur om de outfits te komen passen. “Ik ben niet echt een shopper maar ik zie er natuurlijk wel graag goed uit. Try Out-Fit is daarom mijn ‘shoplossing’. Ik hoef niet urenlang door de winkelrekken te lopen en ik kan rustig, zonder aanschuiven, outfits passen waarvan ik weet dat ze ook bij mij zullen passen” vertelt Sarah. “Ik was ongelooflijk verrast met de outfits die mijn styliste voor mij had klaargelegd in de Try Out-Fit corner. Het waren eigenlijk de kledingcombinaties waar ik stiekem van droomde maar nooit zelf had durven uitproberen. De outfits waren dus misschien een tikkeltje uit mijn comfort zone maar ze bleken me wonderwel te staan.”

 

Privé shoppen op afspraak

Try Out-Fit is de ideale service als je jezelf en je vriend(in) wil trakteren op wat me time. Je hebt de Try Out-Fit corner voor jou alleen en kan altijd extra advies vragen aan je persoonlijke stylist. “De Try Out-Fit is makkelijk te vinden en alles wijst zichzelf uit. Bovendien heeft SKM aan leuke extra’s gedacht. Zo krijg je per outfit ook een kapstok met bijpassende accessoires. Er hing ook een leuk kaartje bij met de naam van mijn styliste. Zo kan ik bij een volgende passessie naar dezelfde stylist vragen want ze zat er precies op qua styling. Super handig!”, zegt Naomi. 

 

Ook Sarah is grote fan van de de discrete en professionele dienstverlening. “Mijn styliste kwam tijdens het passen regelmatig langs om te checken of alles ok was. Ze stond voor me klaar als ik toch een andere maat nodig had. Nooit opdringerig en altijd met de glimlach, zo heb ik het graag.”

 

Naar huis met leuke outfits en een goed gevoel

Na een uitgebreide passessie beslis je zelf welke outfit je mee naar huis neemt. Je hebt dus geen enkele aankoopverplichting als je Try Out-Fit probeert. “Als ik kon, had ik alle outfits mee naar huis genomen, maar dan had ik het waarschijnlijk nog weken mogen horen van mijn vriend”, vertelt Naomi al lachend. Ze ging wel naar huis met een prachtig jasje en… een goed gevoel. “Dat is wat ik vooral onthoud: het was echt leuk om op deze manier te shoppen. Rustig en zonder keuzestress. Ik kon me gewoon laten verrassen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Ben jij op zoek naar een speciale outfit of laat je je graag verrassen? 

Probeer Try Out-Fit