Terug naar school in de coolste outfit van de klas

31 aug 2020

Boeken gekaft? Check! Pennenzak gevuld? Dubbelcheck! Maar heb je ook al een nieuwe schooloutfit klaargelegd? Kleren om in te leren en om in te spelen shop je bij SKM. Benieuwd naar de nieuwe herfst- en wintertrends voor kinderen? We selecteerden alvast de leukste looks voor op de speelplaats.

Back to school SKM

1.     Too cool for school

Is zoon- of dochterlief sowieso de coolste kikker van de klas? Dit jaar trekken ze die reputatie ook door in hun kleding met superstoere t-shirts en sweaters. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn opvallende dierenprints en speelse patches met natuurlijke elementen dé trend van het moment. De perfecte look om het beest uit te hangen tijdens de speeltijd. ;-)

 

2.     Jong maar vintage

Af en toe mag het ook wat romantischer, toch? Dit seizoen spelen warme herfstkleuren en retro details de hoofrol in de garderobe van je (klein)kinderen. Ja, ook die jonge snoetjes dragen deze winter ruitjesmotieven, bretellen en salopetten alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. Denk verder in roestbruin en oud roze voor een vintage look die speels en chic tegelijkertijd is.

 

3.     Kleren met een hoog knuffelgehalte

Wol! Velours! Corduroy! Het knuffelgehalte van je (klein)kinderen lag nog nooit zo hoog want onze nieuwe wintercollecties staan bol van de aaibare stofjes. Deze winter staat volledig in het teken van warmte en gezelligheid met gezellig breiwerk, geribde broeken en zachte, velvet t-shirts en kleedjes.

 

Ontdek de collectie hier