Summer essentials voor een onvergetelijke staycation

06 jul 2020

Heb jij je zomervakantie al uitgestippeld? Reis van woonkameroen naar tuinesië met een tussenstop in de parijskast en pik onze summer essentials mee voor een onvergetelijke staycation.

Staycation

Zalig zonnekloppen in tuinesië

Het belooft een hete zomer te worden. Gun jezelf ook eens een dagje heerlijk zonnekloppen in de tuin en geef je bloot aan de stralende zon in een knap badpak of een leuke bikini. Voeg nog een leuk paar teenslippers en een strakke zonnebril toe om je beach look compleet te maken. 

Gezelligheid troef in woonkameroen 

Tafeltje dek je! Haal je graag alles uit de kast - inclusief je mooiste servies - voor een zalig diner met vrienden? Kijk dan zeker eens tussen onze uitgebreide collectie home accessoires. Klink op de vakantie met een goed glas en serveer je lekkerste hapjes op een van deze keramieken bordjes voor instant gezelligheid!

Culinair genieten in de parijskast

Tijd is het beste ingrediënt voor een deugddoende vakantie maar ook voor veel recepten. Sla een van onze inspirerende kookboeken open en begin aan een culinair avontuur deze zomer. Vis, vlees of lekker gezond? Elke thuiskok en tafelgast komt aan z’n trekken.