Oost, west, thuis werken op je best!

10 nov 2020

Het is weer zover, we werken allemaal terug van thuis uit verder. En dat kan je maar meteen zo comfortabel (én stijlvol!) mogelijk doen. Dus heb jij al je nieuwe favoriete thuiswerkoutfit klaarhangen? We inspireren je hier met ‘business on top, casual on the bottom’- toppers! 

SKM homewear

Mooi voor de meeting 

Het is belangrijk dat we nu een klein beetje in hetzelfde ritme te blijven. Besteed dus ‘s ochtends evenveel moeite aan het uitzoeken van een mooie blouse of overhemd zoals je dat zou doen voor een reguliere werkdag. Aandacht voor je kleding is aandacht voor jezelf. Je voelt je goed en het is natuurlijk fijn dat je er ook goed uitziet voor die online presentaties, webinars en vergaderingen. 
 

Voor hem

A Fish Named Fred 
Met een wit hemd beginnen

Voor haar 

CKS
Powermouwen voor powervrouwen
 

Met een mooi overhemd of mooie blouse kan je nooit verkeerd gaan. Nog een tip voor nadat je je ‘s ochtends hebt aangekleed en gewassen: begin je dag eens met een korte ochtendwandeling of fietstocht van een kwartier. Dat blokje om zorgt voor een overgang naar de werkdag, zoals je dat vroeger ook had. 

Voor hem

Vanguard
Mooi ruit zien 

Voor haar 

LOVE&DIVINE
Om achter het bureau te poffen

Fijn voor de zetel

Een bijkomend voordeel aan de dagen in het thuiskantoor: de collega’s gaan alleen met je bovenste helft videobellen. Qua broek kun je voluit voor comfort kiezen. Ga dus voor fijne, soepele stoffen die meegeven als je een nieuwe houding zoekt in je bureaustoel, aan de eetkamer of … in de zetel. 
 

Voor hem

SELECTED
Mooie structuur (in je dag)

 

Voor haar

Vitamia
Comfy Chic

 

Bij SKM vind je de allermooiste homewear, loungewear, sportlooks en casual outfits voor dames, heren en kinderen.  Zij die écht voor comfort gaan, kiezen een jogging. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je thuiswerkdag dan maar helemaal zittend moet doorbrengen. Zet een timer en zorg dat je (minstens) elk uur even je benen strekt. Courage! 

Voor hem

Armani Exchange
Deze wil je niet ruilen

 

 

Voor haar

Vitamia
Hard werken in zachtbeige