50% korting op onze gehele zomercollectie! Ontdek het op onze webshop  

Merci België om lokaal & online te winkelen bij SKM

14 apr 2020

Half maart zaten wij - net zoals honderden andere lokale zelfstandigen - met de handen in het haar. Deze coronacrisis betekende dat we onze deuren moesten sluiten…. Gelukkig bleven wij het positief bekijken en dachten we: ‘wat als we onze winkel online verder zetten?’ Zo gezegd, zo gedaan.

SKM zegt Merci België

Met man en macht boksten we op vijf dagen tijd een gloednieuwe webshop in elkaar waar je nu bijna 10 000 modeartikelen kan bestellen. Daardoor zitten we nu niet meer met onze handen in het haar maar wel in de winkelrekken om jullie pakketjes op tijd de deur uit te krijgen. Dus uit de grond van ons SKM-hart: merci klanten, merci België!

SKM zegt Merci België

Wat een jaar is 2020 al geweest! Eerst hadden we de wegenwerken voor onze deur die het er echt niet makkelijker op maakten om business as usual te doen. Daarna duurde het niet lang of de coronacrisis was in het land. We beslisten toen zelf om preventief onze deuren te sluiten. Een goede beslissing want enkele dagen later was het van moeten. In tussentijd hadden wij al goed nagedacht en niet veel later waren we onze nieuwe webshop aan het bouwen. 

Merci klanten, merci België.

In slechts vijf dagen tijd vulden we onze online winkelrekken met meer dan 1.000 modeartikelen. Het zou zomaar eens een wereldrecord kunnen zijn! Zowel kleding, lingerie, schoenen als accessoires voor het hele gezin hebben we in een recordtijd online beschikbaar gemaakt voor jullie. Je kan nu dus collecties van meer dan 200 merken online ontdekken, en er komen elke dag nog nieuwe items bij, dankzij het harde werk van heel ons team!
 

Als grootste modewinkel van het land konden we het ons niet permitteren om het contact met onze klanten te verliezen. De coronacrisis heeft ons aangemoedigd om anders te gaan denken met als resultaat een nieuwe webshop met bijna 10.000 modeartikelen.

Dominique Somers

Terwijl we volop pakketjes inpakken om te verzenden, voelen we pas echt de solidariteit en steun van onze klanten. Steeds meer mensen beginnen te beseffen hoe belangrijk het is om lokale en Belgische handelaars te steunen. Belgen van over het hele land tonen hun warm hart. Of je nu mondmaskers naait, belt of brieven schrijft naar ouderen, vrijwilligerswerk doet, je buren een handje helpt, een beer voor je raam plaatst of in onze online webshop bestelt. Élk klein initiatief betekent de wereld voor diegene die je ermee steunt of verder helpt. 

SKM webshop

Daarom willen we jullie allemaal uit de grond van ons SKM-hart bedanken met 10% directe korting op de volledige webshop. Neem snel een kijkje op shop.skm.be en laat je favoriete stuks meteen thuis leveren. Samen met Merci België zeggen we ‘merci’ aan alle helpende handen en solidaire initiatieven.. Surf zeker eens naar Merci België voor meer informatie over dit hartverwarmende initiatief.

Shop online bij SKM

SKM Gift Card

Wil jij ook iemand bedanken voor zijn of haar harde werk en gewaardeerde steun in deze bizarre tijden? Verras hem of haar met een SKM Gift card en laat een persoonlijke boodschap achter! 

Bestel een cadeaubon 

Hou het gezond en veilig!
Dominique & Steven