Instant retouches bij SKM, en je outfit zit als gegoten!

01 okt 2020

Lap, is je nieuwe lievelingsbroek toch iets te lang of wil je die blouse nog laten innemen maar kan je dat zelf niet? Dankzij onze instant retouche service houdt niets je nog tegen om vanaf dag één te stralen in je SKM outfit. In ons naaiatelier retoucheren we al je kledingstukken met plezier, voor een outfit die nog jarenlang als gegoten zit.

Gratis retouches bij SKM in oktober

Zo uniek als jouw lichaam is, zo gespecialiseerd gaan onze naaiexperten te werk in het SKM retouche atelier. Niet met nattevingerwerk maar wel met lintmeters, kopspelden en kwaliteitsvolle garen in de aanslag. Ontdek hier alle mogelijkheden.

 

Instant retouches in 30 minuten

Bij SKM kom je altijd met de gepaste kledij weer naar buiten aangezien je meteen na je aankoop kan binnenspringen in het naaiatelier voor een instant retouche. Geef je kledingstuk af aan de balie en onze naaisters of retouchers passen je kledingstuk onmiddellijk aan. Het duurt slechts 30 minuten. Het is geen magie maar wel 100% vakmanschap, en dat voor een kleine meerprijs. In tussentijd kan jij heerlijk genieten van een lekker tussendoortje in de SKM bistro.

In oktober zijn alle retouches gratis*.

 

Ontdek het hier

 

Professioneel maatwerk: alle soorten retouches

Onze professionele naaisters en retoucheurs zijn specifiek opgeleid voor snit- en naadwerk, retouches en herstellingen van t-shirts, hemden, blouses, broeken, kostuums en feestkledij maar ook lingerie en zwemkledij. Zo zorgen ze ervoor dat je outfit je op het lijf geschreven is, letterlijk van top tot teen.

Voor meer specifieke retouches of herstellingen kan je rechtstreeks aan de balie of in ons SKMnaaiatelier terecht. Wil je graag op voorhand bespreken wat de mogelijkheden zijn? Contacteer ons dan via info@skm.be .

SKM retouche en naaiatelier

Borduurwerk

Met fijn borduurwerk vrolijk je elke outfit op. Al je SKM-outfits maar ook professionele bedrijfskledij of een speciaal kledingstuk zoals (trouw)jurken en kostuums kan je laten personaliseren met de grootste zorg. Onze naaisters zetten met plezier je eigen quote, naam of logo op je (bedrijfs)kledij. Een trouwfeest of communie maak je pas echt onvergetelijk met een persoonlijke boodschap of datum op je kledingstuk. Ook de kledij van je (klein)kinderen kan je personaliseren met hun naam of een leuk detail. En wat dacht je van een uniek en draagbaar cadeau? Kledingaccessoires zoals petjes, sjaals of handdoeken nemen we ook graag onder handen.

 

Al je voordelen als SKM-klant op een rij: