Heren, dit zijn 3 wintertrends om in de gaten te houden!

11 sep 2020

De modewinter van 2020 is er een van uitersten: zowel felle kleuren en romantische bloemenprints als stoere biker outfits komen aan bod. Heren, wij geven jullie alvast wat inspiratie, daarna zijn jullie aan zet!

SELECTED HOMME - Herfst/Winter 2020 - mannencollectie: biker jacket

1. Casual prints voor durfals

De tijd van geruite hemdjes is al lang voorbij. Deze winter maak je beter plaats voor hemden, truien en jassen met een artistieke print. Laat je innerlijke Picasso de vrije loop en combineer print op print of ga voor één sprekende kleur met een speels detail. Wat dacht je bijvoorbeeld van een veld vol zonnebloemen of Delfts blauw om je lijf? Ja, deze winter is voor de durfals!

Wat denk je van de originele outfits van A Fish Named Fred?
Shop hier nog meer kleurrijke hemden.

2. Men in black

Zijn felle kleuren je ding niet? Geen zorgen, ook zwart voert de boventoon deze winter. Ga voor meerdere, zwarte basics in verschillende stoffen en texturen voor een kleerkast waarin je alles met elkaar kan combineren zonder zelfs te moeten nadenken ‘s ochtends. Super classy en nooit saai!

Shop Hugo Boss

Shop Armani Exchange

3. Stoere outfits en ronkende motoren

Laat jij je deze winter van je stoerste kant zien (al dan niet op een motor)? Dan vind je bij SKM alles voor een ronkende outfit. Denk in donkere tinten, veel jeans, leren jassen en stoere boots of sneakers. Oh ja, vergeet je zonnebril niet voor de nazomerse zonnestralen!

Shop Vanguard

Shop Selected Homme

Bye bye keuzestress

Kan je niet kiezen? Onze SKM stylisten geven je graag gratis stijladvies en leggen - als je dat wenst - een outfit voor je klaar in onze Try Out-Fit corner. 

Probeer Try Out-Fit