De laatste nieuwtjes en trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief   

Gespot: 4 zomertrends die je nu al in huis kan halen

25 feb 2020

Bye bye winteroutfits, hallo zomerlook! Haal de zon in huis met deze vier trends voor komend seizoen.

Trends SKM

1. Romantische flower power prints en zonsondergangen

Je zal het automatisch warm krijgen van alle romantische bloemenprints in je nieuwe outfits.  Zelfs een zwoele zonsondergang op het strand verbleekt bij de warme, diepe kleuren van je bloemenoutfits uit onze zomercollectie. De favoriete combo’s van onze stylisten zijn roos en oranje, groen en geel en lila met paars. 

2. Natuurlijke klimaatkleuren

Over de strandwandelingen gesproken, de oceaan is ook een bron van mode-inspiratie voor deze zomer. Van 50 tinten blauw en nautische prints tot golvende silhouetten en gerecycleerde materialen, je kan deze trendy zomerlook ook zien als een duurzaam statement voor het milieu. 

Dat statement kan je ook perfect maken door de volgende kleurtrend perfect blenden met het gras in de tuin. Alle catwalks kleurden namelijk groen, groener, groenst tijdens de afgelopen fashion weeks. Eigenlijk in alle groenschakeringen, van khaki tot munt, zit je goed. Wij weten alvast wat Greta deze zomer zal dragen.

3. Lange jurken

Hét silhouet dat je in alle bovengaande prints en kleuren zal terugvinden in onze nieuwe collectie: de lange jurk. Ideaal op vakantie maar ook op het werk. Van blousejurken met een tailleriem tot wijduitlopende, zwierige exemplaren, ze zijn absoluut de musthave van de zomer volgens onze stylisten. 

 

4. Get nude

De zomermaanden worden warmer waardoor je misschien de neiging hebt om meteen alles uit te trekken. Tot je de nude trend ontdekt hebt, want die is helemaal de moeite waard om te dragen. Rustgevende, aardse tinten zoals zand, beige en bruin tot champagne en terracotta rood zijn veelzijdig en makkelijk combineerbaar met de basics die je in je kast hebt hangen.