De laatste nieuwtjes en trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief   

Fashion is (sm)art: laat je verleiden door Heart Mind

19 feb 2020

Een dag niet minstens drie keer van outfit veranderen, is een dag niet geleefd? Het is alleszins geen uitzondering bij onze stylisten. Er de nacht voordien uren over wakker liggen trouwens ook niet. Gelukkig is er dan het Belgische modelabel Heart Mind. Dankzij de veelzijdige en trendy outfits ben je voortaan nooit meer under- of overdressed. Follow the heart, ease the mind, of: hoe je wel gewoon de eerste de beste outfit uit je kast kan trekken én er tegelijkertijd zot goed kan uitzien. Hallelujah!
 

SMK Heart Mind

Ja, de modeontwerpers bij Heart Mind snappen het echt helemaal: tijd is kostbaar. Zeker als je een jonge, drukbezette vrouw bent. We willen ’s ochtends geen uren verliezen om de juiste outfit in onze veel te grote (en goedgevulde) kleerkast te zoeken, toch? De nieuwe Heart Mind collectie brengt jou een stukje peace of mind in de vorm van een goed uitgedachte, multifunctionele collectie volgens de laatste catwalk trends. Een levendige collectie die de art in smart naar boven haalt. Op het werk, thuis of in de bar, dankzij Heart Mind voel jij je elk uur van de dag goed in een outfit die je ook nog eens supergoed staat. Kortom, kleren om in te leven. Iets dat hélemaal bij SKM past. 

Wat brengt de zomer?

De nieuwe lente- en zomercollectie van Heart Mind is een ode aan het veelzijdige Marokko: een mix van levendige kleuren, natuurlijke elementen en architecturale hoogstandjes uit de Noord-Afrikaanse cultuur. Deze collectie neemt je mee van de kleurrijke Marjorelletuin naar de zandduinen van de Sahara tot de doolhofachtige straatjes van de Medina in Marrakech. Schud het zand van je schoenen en maak plaats in je kleerkast voor zachte kleuren, tropische bloemenmotieven en dierenprints. Wij hebben onze citytrip alvast geboekt. En we weten meteen ook welke kleren we meenemen. ;-)