50% korting op onze gehele zomercollectie! Ontdek het op onze webshop  

Eindelijk ons kot uit! Stap weer stijlvol de wereld in.

08 mei 2020

We mogen voorzichtig weer wat babystapjes in de wijde wereld zetten. Tijd om byebye te zeggen tegen comfy broeken met slobbertruien en tijd om the real you weer uit je kot en je kast te laten! Onze stylisten inspireren je met veel plezier om weer modieus de stad door te slenteren, piekfijn te flaneren langs de straten en stijlvol de dag te plukken. Een romantisch bloemenkleedje, een funky jumpsuit of strakke broek met sexy topje? Ze hangen allemaal even hard te wachten om de wereld weer te ontdekken als jij. Time to shine!

Marc Cain bloemenjurk

Jumpsuits: het beste van twee werelden

Om de overgang niet té groot te maken van je comfy kleren naar die stijlvolle outfit, kan je kiezen voor een jumpsuit. Je staat meteen van kop tot teen in ‘t nieuw en moet niet lang nadenken voor je naar buiten kan. Met hakjes ben je in deze outfit meteen super fancy maar met sneakers kun je er evengoed snel een brood mee gaan kopen. Wat je ook doet, een jumpsuit staat je altijd goed. En zit ook gewoon altijd goed. Gecombineerd met een trui kan je het zelfs dragen mocht het weer toch nog niet zo zonnig zijn.

Zeg het met bloemenkleedjes

Zomer! Dat zijn bloemen in je tuin, bloemen in de wei, bloemen in je haar én op je kleedje. Niks voelt zo vrouwelijk, sexy en luchtig aan als een mooi zomers bloemenkleedje. Of we nu op vakantie mogen of niet, elke keer je het uit je kast haalt, voel je jezelf op vakantie. Voilà.

Combineer het met coole sneakers of wat gedurfder met een lange broek onder en je krijgt een stoere, eigentijdse look. Draag het met een jeansjasje op wat frissere zomerdagen, blootsvoets met opgestoken haren op zwoele zomeravonden of met een hoed op een picknick. Een bloemenkleed is het ultieme zomer fashion statement, hoe je het ook combineert. En welk weer de Belgische zomer ook voor ons in petto heeft.

We hebben bloemenkleedjes en jumpsuits in alle geuren en vooral kleuren.

Hieronder vind je alvast onze favorieten!

Marc Cain: bloemenjurk

Gigue: bloemenjurk & jumpsuit

Guess: bloemenjurk & jumpsuit

Ribkoff: bloemenjurk & jumpsuit

CKS: bloemenjurk & jumpsuit

Maison Scotch: bloemenjurk