De laatste nieuwtjes en trends in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief   

De leukste zomerlooks voor hem: kleren om je in uit te leven

15 jun 2020

Geloof jij ook in ‘een dag niet gebarbecued is een dag niet geleefd?’ en staan de volgende 15 weken al volgepland met avontuurlijke fiets- en wandeltochtjes? Dan zijn de coole zomercollecties van Fred Perry en ANTWRP je op het lijf geschreven. Zeg ja tegen een casual kledingstijl voor elke mode- én zelfbewuste man die even graag op avontuur gaat als in z’n eigen achtertuin de tent opzet. 

SKM mannen

Keep your cool

Breekt bij jou het zweet al uit als je denkt aan de aangekondigde hete zomer? Dankzij deze inspirerende looks van Fred Perry en ANTWRP hou je het altijd casual en cool.

1. Ga de fietstoerist uithangen in stijl

Toerist of toch eerder pro? Dit leuke shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het altijd bij de rest van je outfit (of de kleur van je fiets) past. Leuk om aan te doen tijdens een ontspannend fietstochtje maar ook perfect om op een warme zomeravond te bekomen van de vele kilometers.

 

2. Train je groene vingers in een bijpassend t-shirt

Tuinieren is weer hip, net zoals deze reeks van drie supercoole t-shirts. Met een van deze blikvangers om je lijf krijg je gewoon spontaan goesting om in de tuin te werken.

 

3. Geniet van elke frisse bries in een luchtig hemd

Mag het toch net iets meer zijn zonder je in het zweet te werken? Ga dan voor een trendy hemd met korte mouwen. Lekker luchtig maar toch netjes gekleed, dat is hoe je er deze zomer wil uitzien!

 

4. Zorg zelf voor zon in huis met een stralende bermuda

Slaat het weer plots om? Zorg dan zelf voor de zon in huis in een stralende bermuda. Mosterdgeel of kakigroen? Het wordt hoe dan ook een kleurrijke zomer!

 

Ontdek het zelf in onze webshop