Daaag zomer! Dit zijn dé 4 trends voor herfst & winter 2020

14 aug 2020

Trek maar een dikke streep door zomer 2020. Met deze 4 trends ben jij helemaal klaar voor het volgende (mode-)seizoen.

Wintertrends SKM

1. Flower power

Als we één ding kunnen zeggen van de afgelopen periode, is dat we met z’n allen wat meer van onze omgeving en de Belgische natuur hebben genoten. Dat blijven we doen door de bloemenprints die we deze zomer massaal droegen ook in de winter niet vaarwel te zeggen..
 

2. Spreek vloeiend cowboy/-girl

Aan handtassen, truien, rokken, broeken en kleedjes: in de afgelopen fashion week zag je overal franje. Gecombineerd met de suède trend geeft dit een echte cowboy/cowgirl chique look, waar wij nu al groot fan van zijn. We klimmen dit seizoen allemaal op ons paard want ook invloeden uit de ruitersport vonden hun weg naar de catwalk: denk tweed, ruiten en kleine sjaaltjes.

3. Luxe luipaard  

Dierenprints zien we al enkele seizoenen en blijven ook deze herfst/winter favoriet bij de modeontwerpers. Én bij ons! De koning van de modejungle is het luipaard, maar ook de zebraprint neemt grote sprongen voorwaarts.  

4. Here comes the sun

Wat hebben we van die zon genoten, en dat mogen we blijven doen met de zonnige kleuren die zich verrassend genoeg een weg hebben gebaand in de herfst/winter collectie. Oranje is dé kleur van de winter. Dat kan vurig, maar ook eerder tegen het bruin aan. En voor de rest? Sluit je ogen, denk aan een zonsondergang in Italië en je hebt het: terracotta, roestbruin en goud.

 

Ontdek het online

En als we nog één tip mogen geven? Speel met je kledingstijl, geniet van de dingen die jij draagt en voel je er vooral prettig in. Mogen wij je daarbij helpen? Kom dan eens gebruik maken van een gratis try-outfit van onze stylisten. Zij stellen een outfit samen op basis van jouw stijl, lievelingsmerken en figuur. En jij komt ze passen wanneer jou dat uitkomt!
 
Probeer het gratis!