5 smaakmakers uit de SKM wintercollectie

01 okt 2020

Bij SKM zijn mode en eten nooit veraf. Op letterlijk enkele passen van de ingang vind je de SKM bistro waar je heerlijk kan pauzeren of wachten op je instant retouche. Benieuwd wat voor lekkers we je deze herfst en winter voorschotelen bij SKM? In deze vijf trendy looks ben je zelf ook helemaal om op te eten :-)

SKM Bistro

Een outfit in herfsttinten zo sprankelend als het SKM huisaperitief

De warme kleuren die doen denken aan een indian summer zonsondergang en de eerste roestrode bladeren die van de bomen vallen passen in de kleerkast van zowat elke vrouw. In deze kleurschakering kan je eindeloos combineren met de hoge taillebroeken, warme wintertruien, zijdezachte blouses, extra zachte knitwear en stijlvolle maxi dresses. Ga voor ton sur ton of mix en match meerdere tinten voor een outfit die nooit teleurstelt.

Verrassend veggie en verantwoord mooi in alle tinten groen

Groen is lekker én mooi! In de winter durven we ons wel eens opsluiten binnenshuis om comfort food klaar te maken. Wat als je dat ook in de vorm van een zalig groene, veggie salade en idem dito outfit kan doen? Haal een stukje natuur in huis met een winteroutfit in groene tinten en natuurlijke details, van zachtgroene jurk tot fleurige bloemen op je trui
 

Maak het gezellig met een comfy uitsmijter

Korte dagen betekent langere nachten en dus meer tijd om je mooiste lingerie en nachtkleding te dragen - of uit te smijten. Bij SKM vind je een enorme collectie aan luxueuze beha’s, slipjes, shapewear, nachtjurken en pyjama’s van topmerken waaronder Marie Jo, Prima Donna, L’Aventure, Chantelle en Essenza. Deze bedmode is zo sexy en comfortabel tegelijk dat je ze niet snel meer zal uittrekken, of net wel natuurlijk. ;-)

De koningin te rijk in nude tinten

Als je liever niet zoveel huid laat zien op een koude dag is er gelukkig nog de nude trend. Huidskleur, beige en crèmekleur zijn helemaal hip. Met deze zachte tinten geef je je look meteen een warme en klassevolle uitstraling. Wat dacht je van een beige, lange winterjas of een trenchcoat met bontkraag? Werk af met een sjieke hoed, zo voel je je pas echt de koningin te rijk deze winter.

Classy en funky tegelijkertijd

Voor deze outfit haalden we de mosterd - letterlijk en figuurlijk - bij onze eigen haute dogs uit de SKM bistro: de Classy Fashion Dog en de Funky Fashion Dog. Hoe combineren wij classy én funky in dezelfde look? We namen een klassiek ruitjespatroon en voegden er verrassende kleuren toe voor een originele winteroutfit die in het oog springt. Zeker die mosterdgele broek kon niet ontbreken, vind je ook niet?