In 4 stappen naar de perfecte lingerie

23 okt 2020

Ondergoed dat perfect op jou is afgestemd, voelt heerlijk en ziet er ook nog eens prachtig uit (zelfs onder je kleding). Een outfit om van te houden? Dat begint bij je lingerie! En daarvoor zijn er maar vier dingen nodig.

SKM lingerie Vandevelde

1. Kies de juiste maat

Alles begint bij de juiste basis. En ook al lijkt dit voor de hand liggend, toch kopen veel vrouwen hun bh nog steeds onbewust in de verkeerde cupmaat of omtrek. Onze adviseuses op de lingerie-afdeling meten je graag op om de juiste maat voor jou te vinden.

Laat je regelmatig opmeten want door hormonen, gewichtstoename of -afname kan je maat heel snel veranderd zijn. Wat een tijd geleden nog perfect paste, is zéker niet perse de maat die je nu hebt. De juiste bh sluit overal mooi aan en snijdt nergens, biedt de juiste ondersteuning en laat je stralen!
 

2. Draag waar jij je goed in voelt

Voor iedere stijl, lichaamstype of zelfs bui is er een mooi – en perfect passend - setje te vinden bij SKM. En de juiste lingerie geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost. 

Om dit te bewijzen, hebben de dames van het Belgische lingeriemerk Prima Donna dit jaar ervoor gekozen om hun fotoshoot niet met professionele modellen te doen, maar met … hun eigen werknemers. Zo zien we dus échte vrouwen stralen in hun nieuwste collectie.
 

3. Draag het design dat jij mooi vindt 

Enkel kiezen tussen beige, wit of zwart is al làng verleden tijd. Kom maar eens kijken bij de setjes van het – eveneens Belgische – Marie-Jo. De ontwerpers van dit merk laten zich inspireren door architectuur, kunst en design. En dat zie je terug in hun elegante designs. Glanzende stoffen, moderne dierenprints en broderies voeren de boventoon in hun allernieuwste collectie. Kom ze gerust ontdekken bij SKM.  
 

4. Verzorg het ook thuis goed 

Een kledingstuk dat je zó goed kan laten voelen, verdient ook de juiste verzorging. Lingerie is een delicaat product en heeft dus ook speciale wasvoorschriften. Enkele tips? Draag een bh niet vaker dan twee keer voor je ze wast. Gebruik altijd een wasnetje, was op lage temperatuur en gebruik geen wasverzachter. 

Stop je lingerie na het wassen niet in de droger maar hang het aan een wasrek (aan het stukje tussen de cups, zodat ze gelijkmatig drogen) of droog ze liggend op een handdoek. Leg ze zéker niet op de verwarming, en strijken is ook uit den boze. Volg je die tips, dan geniet je des te langer van die heerlijke confidence boost!

En om er zeker van te zijn dat je zorg draagt voor je lingerie, helpen we graag een handje. Daarom krijg je bij aankoop van lingerie van Prima Donna & Marie Jo een waszakje. Dan heb je daar alvast geen excuus meer om het niet te doen ;)

 

Ontdek alle lingerie