Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ontdek onze gloednieuwe webboetiek!

Shop the look is ons uniek reservatiesysteem waarbij je via onze webboetiek items uit de nieuwe collecties kan ontdekken en vrijblijvend reserveren. Ontdek er snel meer over!

Elke dag zijn duizenden koeriers van pakjesdiensten onderweg om pakjes aan huis te leveren, én pakjes opnieuw naar afzender te versturen wanneer ze geretourneerd worden. Dat is niet alleen nadelig voor het verkeer en het milieu, maar ook voor de consument. Want vaak ontvang je een kledingstuk dat al eens door iemand anders is gedragen, en soms kom je voor onvoorziene kosten te staan wanneer je na een miskoop een pakje wil retourneren.

Uniek reservatiesysteem

Bij SKM houden we van nieuwe technologie, maar ook van het persoonlijke advies waarmee onze 50 professionele stylisten voor je klaarstaan in onze winkel. Daarom bedachten we een uniek reservatiesysteem waarbij je via onze webboetiek onze nieuwe collecties kan ontdekken en vrijblijvend een of meerdere items kan reserveren. Wij leggen het daarna voor je klaar in onze winkel waar je het kan komen passen zonder aankoopverplichting. Bevalt het je niet zoals verwacht? Dan staan onze stylisten voor je klaar om je te helpen. Bevalt het je wel? Dan bieden we je zoals steeds 10% korting aan bij een volgende aankoop*. Zo kan je bij SKM online shoppen met de service en ervaring van offline. 


Shop the look

* 10% geldig vanaf 1 dag na aankoop. Korting onbeperkt geldig. Niet geldig tijdens solden en koppelverkoop.

Ontdek onze gloednieuwe webboetiek!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.