Onze shop assistants

Onze shop assistants

Behoefte aan een second opinion? Onze professionele shopassistenten staan voor je klaar met handige tips en kledingadvies voor elk type klant. Als je dat wil, brengen ze je zelfs de juiste maat terwijl jij nog in het pashokje staat. Maar ook voor wie graag op eigen tempo winkelt en rondkijkt, hebben we begrip. Ons team is er steeds om je te helpen wanneer jij het wil.

Ann

Ann

Ik.Hou.Van.Mooie.Kleren. Ik hou van kleedjes, rokken, van sjaals, gezellige dikke truien,… Ik hou van sneakers (en liefst onder een kleedje). Ik hou van trends! MAAR … ik hou vooral van kleren die je persoonlijkheid accentueren.

Chantal

Chantal

Mijn lievelingskleren moeten als volgt aanvoelen. Vlotte en soepel vallende kwaliteiten. Die een speelse, stijlvolle en vrouwelijke persoonlijke look uitstralen.

Christel

Christel

Ik hou van vele kleuren en geuren. Draag graag sportief maar toch vrouwelijk en lief. And all what I do is wear a nice shoe ☺

Elvire

Elvire

Ik hou van zowel sportief als gekleed, maar toch graag nog een beetje vlot, naargelang de gelegenheid. Mijn outfits hou ik graag samen gecombineerd en afgewerkt met een collier of foulard.

Evy

Evy

Ik ben jong, dynamisch en swingend. Dit trek ik graag door in mijn kleding!

Heidi

Heidi

Mijn lievelingsoutfit is sportief gekleed. Een skinny broek met een leuke pull en gecombineerd met sneakers. De kleuren van deze zomer mogen voor mij zowel fel als zachte nude tinten zijn.

Kathleen

Kathleen

Ik draag sporty chic, casual, trendy … waar ik me goed in voel. Want dat noem ik mijn lievelingskleren!

Katrien

Katrien

Ik ga graag mooi gekleed door het leven. Zwart en felle kleuren in de winterperiode en in de zomer ga ik voor pastel. Ik draag vooral broeken met een leuke blouse omdat ik me daar het beste in voel.

Kim

Kim

Mijn voorkeur gaat uit naar casual gekleed, zowel vesten met bijpassende broek als een tweedelig pak met als voorkeur een strakke lijn gecombineerd met een tailored fit gekleurd hemd en das!

Kim

Kim

Mijn kledingstijl is casual, sporty chic. Dit zijn kleren die ik dagelijks wil dragen en waar ik mij goed in voel!

Lina

Lina

Kleur en stijl is mijn passie! Ik hou van kledingcombinaties met een hoekje af, niet te gewoon, een leuke mix van casual, retro en vintage. Ik let erop dat ik de "juiste" kleuren combinaties draag afgewerkt met leuke accessoires. Klanten inspireren is een boeiende uitdaging waar ik mij bijzonder goed bij voel!

Linda

Linda

Sportieve, vlotte kleding... maar mag soms iets stijlvoller zijn. Daar voel ik mij goed bij!! Zoals de kleding op "mijn" afdeling!

Lobke

Lobke

Ik hou van leuke outfits. Basic, kleur of print, zolang het maar comfortabel en flatterend is.

Marleen

Marleen

Mijn favoriete kleding is een toffe jeans , een leuk blousje of top… zolang het maar comfortabel zit!

Martine

Martine

Sportief, speels, gedurfd, dat tikkeltje meer! In mijn kleerkast vind je zeker een hippe jeans; tof hemd en sweater. Ik draag veel warme kleuren, die als herfsttype goed bij mijn huids-en haarkleur passen. Mijn outfit is pas af met een bijpassend lingerie setje en de nodige accessoires. Ben verzot op mooie juwelen zodat ik mij op en top vrouw voel!

Matthias

Matthias

Een mooie Engelse tweed, de fijnste Italiaanse stof. Een mooi pak of een gescheurde jeans. Een sneaker of een geklede schoen. Een look geïnspireerd op de straten van Londen, Milaan of Amsterdam. Het is niet 1 bepaalde stijl waar ik van hou. Ik hou van MODE.

Monique

Monique

Het liefst draag ik een sportieve broek, met een blouse of een mooi t-shirt. Een kleedje met zachte tinten combineer ik dan weer met een vest in felle kleuren.

Nadja

Nadja

Als vurige boogschutter draag ik graag felle kleurtjes en hou ik van kledij met pit!

Pascal

Pascal

Ik draag kleding met een vrolijke toets. Helemaal aangepast aan mijn karakter!

Paula

Paula

Ik ben wie ik ben ☺ wie ik ben is wie je ziet! Lang en comfortabel en liefst met glitter ☺ Trendy of chique? Dat ben IK.

Rina

Rina

Op onze afdeling kan de hedendaagse vrouw, ook die met een klassieke toets terecht voor vakkundig advies en dit steeds met een glimlach.

Saskia

Saskia

Ik draag vaak een toffe broek met "high waist" en een leuk t-shirt met als afwerking de aangepaste juwelen. Maar evengoed kan een mooi kleedje in een leuke print mij ook bekoren.

Sien

Sien

Heb zoiets van hmmm ... Heb geen bepaald stijltype voor 100%. Dus mix en match. Combineren van businesslook naar casual. Gewoon durven!

Sonja

Sonja

Ik hou wel van een beetje vrouwelijk vb een bloesje met een blazer maar dan wel met een stoer accentje vb een afgewassen jeans en een paar sneakers of stoere schoenen eronder.

Sonja

Sonja

Ik hou van verschillende stijlen, zowel sportief als casual chic. Het is steeds leuk om nieuwe te ontdekken. Daarom hou ik zo van mijn job! Elke dag is een nieuwe uitdaging.

Steve

Steve

Do what feels right. Mix urban, casual chique, denim en prints. Pimp met strik, horloge, blazer of een ketting'kje en leuke tas voor de dames, en gun de voeten een opvallende schoen. Ga geen uitdaging uit de weg. Just don't end up like a clown!

Wim

Wim

Mijn lievelingskledij gaat naar casual-chique ☺ Een leuke vest met daaronder een kleurige chino broek of jeans, afgewerkt met een klassiek of modern hemd, met/zonder das. Ceintuur en schoenen die daarbij mooi passen in dezelfde tint, dat maakt het geheel compleet..

Wim

Wim

Mijn persoonlijke smaak leg ik in de combinatie van een mooi maatpak of vest met net “dat” tikkeltje meer….het juiste accent leggen door toevoeging van een bijhorende pochet, hemden met manchetknopen……de juiste schoen met hét juiste paar sokken dat net iets meer opvalt dan bij anderen….kortom… mezelf zijn! That’s me!