50% korting op onze gehele zomercollectie! Ontdek het op onze webshop  

Solden bij SKM

De solden gaan van start bij SKM! Profiteer nu van 50% korting op onze gehele zomercollectie*. De korting geldt op de mooiste stukken van meer dan 200 merken, zo weet je zeker dat je altijd zal slagen. We verwelkomen je graag in onze winkel, maar uiteraard kun je ook terecht op onze webshop. Zo blijft SKM - ook nu - jouw inspiratie voor een stijlvolle garderobe.

Solden

Ken jij onze webshop al?

Bij SKM doen we er alles aan om een topservice te bieden, ook aan zij die nu even liever thuisblijven. Daarom ontdek je onze gehele collectie nu ook in onze splinternieuwe webshop. En dat allemaal met gratis verzending in Nederland en België bij aankoop vanaf € 100, levering binnen 5 werkdagen en veilige betaling!

Go shopping!

 

 

Webshop

Alles wat je wilt … voor jou gesorteerd

Weet je al exact wat je wil hebben? Verlies geen tijd: bezoek onze webshop en filter op de categorie waar jij naar op zoek bent. Jouw nieuwe broek, jurk, overhemd of cardigan shop je nu aan een stevige korting van -50%*, ook in de webshop.

Bestel het hier

 

Veilig winkelen bij SKM

Het zijn bijzondere tijden, maar wij zorgen voor een fijne winkelervaring in alle veiligheid. Dus wat kan je verwachten van je winkelbezoek aan SKM? Grote vloerstickers leiden je door onze winkel om steeds op afstand te blijven van andere shoppers. De dubbelgelaagde glazen schermen aan onze kassa’s bieden je de nodige bescherming. Happy and safe shopping!

Ontdek hier meer

 

Psst… we zijn open op 2, 15 en 30 augustus!

Bekijk al onze openingsuren

 

* 50% korting geldig van 1 t.e.m. 31 augustus 2020 op de gehele zomercollectie. De korting is niet geldig op NOS-artikelen, nieuwe wintercollectie 2020, boeken en home accessoires. Tijdens de solden kunnen er geen spaarpunten gespaard of ingeruild worden. De gespaarde punten uit het verleden blijven geldig voor een later tijdstip. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.