De hele maand oktober gratis retouches

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe outfit, en het liefste van al eentje die op je lijf geschreven is. Daarom kan je de hele maand oktober bij SKM terecht voor gratis retouches*. Voor een herfstoutfit die als gegoten zit.

SKM gratis retouches

Bij SKM hebben we een professioneel team van naaisters die alle soorten retouches voor jou kunnen uitvoeren: broek verkorten, langer maken, taille innemen, kostuum versmallen, … Onze professionele naaisters gaan meteen voor je aan de slag met het meest hoogstaande materiaal. In oktober doen we dit trouwens volledig gratis voor jou!*

*Gratis retouches op in oktober aangekochte kledij. Actie geldig van 1 tot en met 31 oktober.

Retouches bij SKM

Zondag shopdag op 4 oktober

Het eerste weekend van oktober zijn onze winkel, naaiatelier en bistro ook op zondag open van 9u30 tot 18u. Zo heb jij tijd én ruimte zat om onze nieuwe herfst- en wintercollectie uit te proberen in een ongedwongen en zorgeloze sfeer.

Altijd goed geholpen door de SKM stylisten

Tijdens je bezoek aan onze winkel staan onze professionele stylisten klaar om al je modevragen te beantwoorden. Ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid of een specifiek kledingstuk? Dankzij de SKM stylisten kennen onze winkel vanbinnen en vanbuiten. Zo ben jij altijd snel en goed geholpen.

Ontdek ze allemaal

Maak kennis met je gratis persoonlijke stylist

Wil jij ook eens gratis kledingadvies op maat krijgen van een echte mode-expert? Meld je aan via Try Out-Fit en vertel ons wat jij graag ziet en draagt. Op basis van jouw kledingstijl, haarkleur en maten gaat jouw persoonlijke stylist op zoek naar de leukste outfits voor elke gelegenheid.

Maak hier een afspraak