Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Koppelverkoop: krijg in december 20% korting* vanaf 2 stuks

Twijfel je tussen een nieuwe glitterjurk of pumps voor de eindejaarsfeesten? Kan je niet kiezen tussen een teddycoat en stoere sneakers? Aarzel niet maar neem gewoon beide mee naar huis want in december krijg je bij SKM 20% korting vanaf 2 stuks*.

De hele maand december is het koppelverkoop bij SKM. Profiteer van mooie prijzen op nog mooiere outfits voor elke gelegenheid. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen hebben we een uitgebreide selectie feestkledij, van casual chic tot super glamoureus. Bovendien ligt ook de communie- en lentefeestcollectie 2020 al in onze winkel. Kom dus snel langs met het hele gezin en shop jouw kleren om in te feesten!


*Koppelverkoop actie van 1 t.e.m. 31 december 2019. -20% bij aankoop vanaf 2 stuks. Niet geldig op NOS-artikelen, nieuwe zomercollectie 2020, boeken en home accessoires. Tijdens de koppelverkoop kunnen er geen spaarpunten gespaard of ingeruild worden. De gespaarde punten uit het verleden blijven geldig voor een later tijdstip. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Koppelverkoop: krijg in december 20% korting* vanaf 2 stuks

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.