Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Communie actie: 10%+10% korting en gratis pannenkoeken

Viert je zoon of dochter binnenkort feest? Laat je nu inspireren door de nieuwe collectie voor communie en lentefeest! Geniet ook van 10% + 10% korting* op de kids zomercollectie 2019. Om ervoor te zorgen dat je kinderen graag mee komen shoppen, kunnen ze spelen in de kids corner en genieten van een gratis** pannenkoek. 😋

*De actie loopt t.e.m. 28/2/19. Krijg 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je volgende aankoop. Deze actie is geldig op de volledige zomercollectie 2019 en is niet cumuleerbaar met andere acties.
**Gratis pannenkoek op vertoon van een geldig kassaticket van de dag zelf. Geldig voor kids t.e.m. 12 jaar tijdens de actie t.e.m. 28/2/19.

Shop wintersolden

Een warme trui, een trendy broek, een donzige jas: wat er ook op je verlanglijstje staat, vanaf 3 januari is de kans heel groot dat je het bij SKM shopt aan kortingen tot -70%*! Jaja, je leest het goed, vanaf dag 1 kan je genieten van uitzonderlijke kortingen. Zo kan je meteen naar hartenlust shoppen voor jezelf, je partner of je kinderen.

* Actie van 3 januari t.e.m. 31 januari 2019. Geldig op de volledige collectie, met uitzondering van nieuwe collectie en outlet. Tijdens de solden is je klantenkaart niet geldig op solden artikelen (uiteraard wel op nieuwe collectie). Je kan geen kortingen sparen op je volgende aankopen of je klantenkaart inruilen voor een korting. Je gespaarde klantenkaartsaldo blijf je wel behouden en kan je na de solden opnieuw inruilen. Waardebonnen zijn geldig.

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

SKM laat je kiezen uit meer dan 200 topmerken. Binnenkort kunnen de dames bij SKM nu ook in de collecties duiken van Terre Bleue, Ted Baker, River Woods, SVNTY en NIKKIE. Onze jongste klantjes krijgen er naast River Woods en Terre Bleue ook nog s.Oliver bij. De heren worden dan weer verwend met Diadora, Les Deux Belges, CASAMODA, Manuel Ritz en Terre Bleue. En om je letterlijk van kop tot teen in het nieuw te laten zitten, vind je nu ook schoenen van Guess, march23 en Floris van Bommel voor vrouwen in ons aanbod.