Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Feestweekend met zondagsopening op 23/9!

Weekends zijn er niet alleen om uit te slapen, maar ook om ruim de tijd te nemen voor een heuse shopping spree! Of, zoals wij het graag noemen, een verwenmoment voor jezelf (en je gezin). Tijdens ons opendeurweekend ontdek je de nieuwe wintercollectie van merken als: Terre Bleue, River Woods, Ted Baker, CKS, Antwrp, Hamton Bays, Tommy Hilfiger, Floris Van Bommel, Digel en 200 andere topmerken!

Naar goede gewoonte geniet je van het gratis én trendy stijladvies van onze shop assistants. En om het shoppen extra aangenaam te maken, verwennen we je ook met een heerlijk sprankelend drankje en zoals steeds 10% extra korting* op je klantenkaart, voor een volgende aankoop. Kom zeker langs met het hele gezin, want bij ons shop je nieuwe outfits voor mannen, vrouwen én kinderen.

Wanneer? Zaterdag 22 en uitzonderlijk ook zondag 23 september van 9u30 tot 18u!

Kan je niet wachten om de nieuwe collectie te ontdekken? Ontdek dan ons gloednieuwe lookbook. Je vindt er looks en accessoires in alle stijlen, voor mannen, vrouwen én kinderen! Ontdek de looks van onze topmerken!

Ontdek de nieuwe looks!

* Krijg altijd 10% korting op je klantenkaart voor je volgende aankoop. De 10% gespaarde punten kunnen geïnd worden vanaf 1 dag na aankoop.

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

SKM laat je kiezen uit meer dan 200 topmerken. Binnenkort kunnen de dames bij SKM nu ook in de collecties duiken van Terre Bleue, Ted Baker, River Woods, SVNTY en NIKKIE. Onze jongste klantjes krijgen er naast River Woods en Terre Bleue ook nog s.Oliver bij. De heren worden dan weer verwend met Diadora, Les Deux Belges, CASAMODA, Manuel Ritz en Terre Bleue. En om je letterlijk van kop tot teen in het nieuw te laten zitten, vind je nu ook schoenen van Guess, march23 en Floris van Bommel voor vrouwen in ons aanbod.