Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Gratis retouches in april

We zorgen er graag voor dat jij er tiptop uit ziet, zodat je je ook tiptop voelt. Kleren die goed zitten geven je dat heerlijke zelfzekere gevoel: ik zie er goed uit vandaag! Zit die broek je als gegoten, maar vallen de pijpen te lang uit? Lijkt dat kleedje wel gemaakt voor jou maar zakken de spaghettibandjes af? Geen nood, want in ons atelier kan je het hele jaar door retouches laten maken. Terwijl u in onze bistro geniet van een hapje of drankje, vermaken wij deze retouches direct voor u. Nog meer goed nieuws? In april zijn de directe retouches bij SKM gratis*!

Geniet ook van andere services bij SKM

*gratis directe retouches op kledij aangekocht bij SKM van 1 april 2018 tot en met 30 april 2018.

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

SKM laat je kiezen uit meer dan 200 topmerken. Binnenkort kunnen de dames bij SKM nu ook in de collecties duiken van Terre Bleue, Ted Baker, River Woods, SVNTY en NIKKIE. Onze jongste klantjes krijgen er naast River Woods en Terre Bleue ook nog s.Oliver bij. De heren worden dan weer verwend met Diadora, Les Deux Belges, CASAMODA, Manuel Ritz en Terre Bleue. En om je letterlijk van kop tot teen in het nieuw te laten zitten, vind je nu ook schoenen van Guess, march23 en Floris van Bommel voor vrouwen in ons aanbod.