Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Profiteer van onze 10% + 10% korting deal!

Omdat onze klanten een zomers extraatje verdienen, profiteer je van 13 t.e.m. 19 mei van 10% + 10% korting* op onze collectie. Dat betekent: 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je klantenkaart. Zo shop je onze meer dan 200 topmerken meteen en bij een volgend bezoek aan een kleiner prijsje. Dat volgend bezoek kan je trouwens ook op zondag 19 mei inplannen, want ook dan zijn we geopend van 9u30 - 18u!

*Actie geldig van 13 t.e.m. 19 mei 2019. Krijg 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je volgende aankoop. Spaarpunten kunnen ingeruild worden tijdens deze actie. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet geldig op nieuwe wintercollectie 2019, boeken en home accessoires

De mooiste dag van je leven, in het mooiste kostuum van je leven

Stap je in het huwelijksbootje, maar heb je het perfecte kostuum nog niet gevonden? Bij SKM bieden we naast onze ruime selectie accessoires zoals dassen, kostuumschoenen, strikjes, … ook een pop-up gamma aan met trouwkostuums voor de stijlvolle bruidegom. Ons retoucheatelier zorgt ervoor dat alles op maat aangepast wordt. En om het feest helemaal compleet te maken, trakteren we jou op een fles feestelijke bubbels bij aankoop van een trouwkostuum uit de Digel Ceremony-collectie.

Krijg nu 10% extra korting als trouwe klant

Bij SKM worden trouwe klanten beloond met een heel leuk extraatje: bij elke aankoop krijg je 10% klantenkorting die je kan inruilen bij je volgende aankoop. De korting is geldig vanaf dag 1 na aankoop én zonder vervaldatum. Zo heb je het perfecte excuus om vaker langs te komen én vrijwel meteen je nieuwe favoriete outfit aan een voordeliger prijsje te shoppen!

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

Bij SKM kies je uit meer dan 200 topmerken. Het aanbod blijft ook steeds groeien, zo ben je er zeker van dat je bij ons al-tijd vindt wat je zoekt. Voor de dames hangt vanaf nu het vrolijke en kleurrijke King Louie in de rekken. Daarnaast vind je ook het Belgische Gigue, het elegante Patrizia Pepe en de broeken van Cambio – inclusief perfecte pasvorm, geloof ons ;-) – in de winkel. Voor de mannen die graag stijlvol voor de dag komen, voegden we Roy Robson toe aan het aanbod. De kleinste shoppers kunnen nu ook kiezen tussen outfits van het authentieke Levi’s én het coole AO76. Benieuwd naar al onze merken? Ontdek ze hieronder!