Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Tot 25% korting met onze koppelverkoop.*

Maak je geen zorgen. Je hoeft geen koppeltje te zijn om te profiteren van onze koppelverkoop van 1 t.e.m. 30 juni. De hele maand verwennen we al onze klanten namelijk met korting. En het wordt alleen maar beter, want hoe meer jij koopt, hoe meer korting wij geven. Zo geniet je van een mooie -15% bij 2 stuks, een nog mooiere -20% bij 3 stuks en een fantastische -25% bij 4 stuks. En waar zit dat addertje? Nergens! Onze koppelverkoop geldt voor ál onze merken, dus ook dé topfavorieten als Sotch & Soda, Liu Jo, Terre Bleue, Floris Van Bommel en … nog meer dan 140 andere merken!

We moeten je vast niet meer vertellen waar je moet zijn, toch? Tot snel in onze store!

* Tijdens de koppelverkoop is je klantenkaart niet geldig op koppelverkoop artikelen (wel op nieuwe collectie winter 2017). Je kan geen kortingen sparen op je volgende aankopen of je klantenkaart inruilen voor een korting. Je gespaarde klantenkaartsaldo blijf je wel behouden. Waardebonnen zijn geldig.

Kom profiteren van korting... én korting*

Is er iets leuker dan shoppen met korting? Ja hoor... Twee keer shoppen met korting! Je leest het goed: SKM geeft je van 15 mei t.e.m. 21 mei dubbel zoveel winkelplezier. Bij elke aankoop op alle topmerken krijg je meteen 10% korting aan de kassa én je krijgt alvast 10% korting voor de volgende keer dat je langskomt. Daar openen we zelfs speciaal onze deuren voor op zondag 21 mei, van 9.30u tem 18u. Wij hebben er nu al plezier in, en jij?

See you at SKM!

*Actie van 15 t.e.m 21 mei 2017. Krijg 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je volgende aankoop. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Geniet van gratis retouches in ons naaiatelier

Naaiatelier? Inderdaad, SKM heeft haar eigen naaiatelier met toffe collega’s die maar één missie hebben: jouw kleren volledig als gegoten te laten zitten. Want niets is zo teleurstellend als je droomkleedje of die killer pants vinden maar voelen dat net niet alles perfect past.

Onze shop assistants staan klaar om je met open armen te ontvangen!

Benieuwd om het uit te proberen? Doen, want de ganse maand april zijn alle retouches gratis. Onze naaisters zijn alvast benieuwd naar welke pareltjes jij uit onze rekken haalt.

We zien je in onze winkel!

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

SKM laat je kiezen uit meer dan 200 topmerken. Binnenkort kunnen de dames bij SKM nu ook in de collecties duiken van Terre Bleue, Ted Baker, River Woods, SVNTY en NIKKIE. Onze jongste klantjes krijgen er naast River Woods en Terre Bleue ook nog s.Oliver bij. De heren worden dan weer verwend met Diadora, Les Deux Belges, CASAMODA, Manuel Ritz en Terre Bleue. En om je letterlijk van kop tot teen in het nieuw te laten zitten, vind je nu ook schoenen van Guess, march23 en Floris van Bommel voor vrouwen in ons aanbod.