Onze acties

Bij SKM valt er altijd wel iets te beleven. Hier kom je alles te weten over de laatste nieuwtjes, onze lopende acties en wat er nog allemaal op de planning staat.

Krijg 10% + 10% korting*. Zondag 19/11 uitzonderlijk open!

Jezelf graag zien, is ook af en toe jezelf verwennen. En wij zien jou héél graag. Daarom verwennen we je van 11 tot 19 november met 10% directe korting én 10% op je volgende aankoop. En daar mag je extra lang van genieten, want op zondag 19 november, van 9u30u t.e.m. 18u, zijn we uitzonderlijk open.

* Actie geldig van 11 t.e.m. 19 november 2017. Krijg 10% directe korting aan de kassa en 10% korting op je volgende aankoop. Spaarpunten kunnen ingeruild worden tijdens deze actie. Niet cumuleerbaar met andere acties. Deze actie is niet geldig op nieuwe zomercollectie 2018, boeken en huishoud accessoires.

TRY OUT-FIT

Op zoek naar een verrassende outfit, maar geen tijd of inspiratie? Ontdek je lievelingskleren in een klik met Try Out-Fit, onze gloednieuwe gratis service.

Laat je stylen

Nieuwe merken

SKM laat je kiezen uit meer dan 200 topmerken. Binnenkort kunnen de dames bij SKM nu ook in de collecties duiken van Terre Bleue, Ted Baker, River Woods, SVNTY en NIKKIE. Onze jongste klantjes krijgen er naast River Woods en Terre Bleue ook nog s.Oliver bij. De heren worden dan weer verwend met Diadora, Les Deux Belges, CASAMODA, Manuel Ritz en Terre Bleue. En om je letterlijk van kop tot teen in het nieuw te laten zitten, vind je nu ook schoenen van Guess, march23 en Floris van Bommel voor vrouwen in ons aanbod.